Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Legislatie

Lista site-urilor inscrise la categoria Legislatie

Birou Mediator Brasov - Mediator Cristina Ardelean

Nu ezitati sa apelati la mediatorul Cristina Ardelean, din Brasov, pentru serviciile dorite. Efectuand contracte de mediere in mai multe domenii. Procedura medierii poate incepe cu o etapa prealabila si care se concretizeaza in incheierea unui contract de pregatire a medierii incheiat intre mediator si partea care doreste sa initieze aceasta procedura alternativa de rezolvare a conflictelor dintre

http://www.birou-mediator-brasov.ro

Cabinet Avocat Brasov - Avocat Penal Civil - Consultanta Juridica

Cabinet Avocat Brasov va ofera servicii de consultanta juridica. Daca aveti nevoie de un avocat penal sau un avocat civil apelati la Avocat Ardelean Sorin!

http://www.avocatardeleansorin.ro

Recuperare Daune Asigurari

Formam o echipa de avocati profesionisti specializati in recuperarea banilor in cazul daunelor din asigurari.Aparam interesele clientilor si ii reprezentam impotriva societatilor de asigurare care nu respecta termenii contractelor si amana platirea pagubelor suferite de clienti.

http://www.recuperaredauneasigurari.ro

cabinet avocat bucuresti - daniela lixandru

cabinetul individual de avocat din bucuresti lixandru daniela ofera servicii de consultanta, drept social, drept imobiliar, dreptul imigratiei, insolventa si litigii

http://www.avocatlixandrudaniela.ro/

Legislatie

Legislatie la zi prin software-ul site-ului nostru ce iti ofera acces la legislatie romaneasca si cea europeana. Persoanele juridice au ales soft-ul de legislatie creat de noi

http://www.legisromania.ro

Legis Ctce - distribuitor autorizat ctce piatra neamt

Legisctce.ro va ofera intraga gama de aplicatii legislative profesionale: legis studio, legis plus, euro legis, intra legis, euro jurisprdenta, precum si noul organizator electronic al activitatii avocatilor, avocat pro.

http://www.legisctce.ro

Notari Publici Arad - NotariPubliciArad.info

Notari Publici Arad - NotariPubliciArad.info Doar aici veti gasi rapid lista notarilor publici din Arad, cei mai buni notari publici din Arad. NotariPubliciArad.info este un portal util cu toti notarii publici din Arad si zonele din jur, notari care se promoveaza pe cel mai bun portal online.

http://www.notaripubliciarad.info

birou executor judecatoresc bucuresti

biroul executorului judecatoresc bati dan cristian isi desfasoara activitatea in bucuresti si judetele ilfov, calarasi, giurgiu, ialomita si teleorman avand competenta teritoriala a curtii de apel bucuresti. executorii nostrii va stau la dispozitie cu solutii pentru executrari silite, titluri executorii, poprire, sechestru judiciar si asigurator, confiscari.

http://www.bejabc.ro

Mediator Baia Mare

Medierea este o varianta folosita in rezolvarea celor mai multe dispute. Mentinerea relatiilor dintre parti este probabil cel mai mare avantaj, dar si costurile sunt mult mai mici decat in cazul proceselor. Vizitati pagina noastra web pentru mai multe detalii.

http://mediator-baiamare.ro

Birou de Mediator

Mediator autorizat si specializat in solutionarea oricaror tipuri de conflicte intr-un cadru profesionist si la preturi corecte. Sedinta de informare este gratuita

http://www.mediator-stoica.com

Migrant Center - Centrul pentru Migratie

CENTRUL PENTRU SPRIJINIRE MIGRANTI - Servicii de asistenta juridica si sprijin in vederea obtinerii vizelor de sedere in Romania si obtinerii cetateniei romane. Se asigura servicii juridice complete si asistenta in vederea admisiei, pentru cetatenii non-UE. Sunt asigurate si servicii de traducere autorizata a documentelor, cursuri de pregatire in vederea obtinerii cetateniei romane.

http://www.migrantcenter.ro

Mediator Divort

Asociatia Pentru Protectia Copiilor Impotriva Traumelor Divortului este o asociatie nonjuridica compusa din mediatori, psihologi si avocati, infiintata cu scopul de responsabilizare si sensibilizare a parintilor la nevoile copiilor in timpul divortului.

http://academiademediere.ro/

Mediator Bucuresti

Mediator Bucuresti Mediere litigii intre profesionisti Bucuresti Birou de Mediator Petru Mustateanu

http://www.c-mediere.ro/

Chirita si asociatii Cluj Napoca. Avocati

Chirita si asociatii este o firma de avocati din Cluj, specializata pe drept penal, procedurile in fata CEDO si consultanta juridica.

http://www.chirita-law.com

Notari publici

Notaripublici.eu este un portal national de birouri de notari publici. Notarii publici autentifica acte juridice in scopul de a le conferi incontestabilitate, atesta fapte care au insemnatate juridica si indeplinesc alte atributii juridice prevazute de lege.

http://notaripublici.eu
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată