Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Cabinete / Clinici

Lista site-urilor inscrise la categoria Cabinete / Clinici

Cabinet Stomatologic Timisoara Zona Soarelui - PastelDent

Cabinet Stomatologic Timisoara va ofera servicii de : implant dentar, stomatologie generala, estetica dentara si faciala, tratamente carii dentare, afectiuni gingivale, detartraj profesional in Timisoara.

http://www.pasteldent.ro/

Ortoped Constanta

Oferim diagnosticare si tratamente medicale personalizate, pentru un parcurs terapeutic conform cu cele mai inalte standarde medicale. Serviciile medicale oferite se ridica la standarde europene si internationale, bazate pe experienta medicala vasta si numeroase interventii chirurgicale de succes.

http://www.ortoped-constanta.ro

Bote San Cluj

Clinica Stomatologica Bote San Cluj va asteapta cu servicii stomatologice de exceptie. O clinica moderna, medici cu experienta, o gama larga de servicii !

https://bote-san.ro/

3D Dental Tineretului

Pentru multe persoane mersul la dentist reprezinta un adevarat chin, iar frica de scaunul stomatologului face ca acestia sa se prezinte atunci cand orice afectiune ajunge pana in fazele mai avansate, motiv pentru care si tratamentele sunt mai complexe, insa acestea se desfasoara in conditii optime in cadrul clinicii 3D Dental Tineretului.

http://www.3d-tineretului.ro/

Cabinet Stomatologic 3D Dental

Clinica 3D Dental asigura o varietate de tratamente stomatologice care se efectueaza in conditii optime intrucat medicii sunt foarte experiementati si dispun de cele mai noi aparate, inclusiv laserul dentar ce a adus o adevarata revolutie in acest domeniu, usurand semnificativ activitatea.

http://www.3ddental.ro/

Prodent Clinic

Mersul la dentist nu mai trebuie sa reprezinte o povara pentru multi pacienti, deoarece orice tratament se efectueaza in cele mai bune conditii la ProDent Clinic, unde medicii sunt bine pregatiti si au la dispozitie cele mai moderne echipamente, asigurand, asadar, o experienta mult mai placuta.

http://www.prodentclinic.ro/

Cardiologie Iasi

Adresa: Iasi, Str. Rapa Galbena Nr. 10 C Tel/Fax:+40332104350 Mobil: +40753339881 Email: cabinet@cardiologie-iasi.ro Program: Luni Vineri Interval Orar: 9.00 19.00

http://cardiologie-iasi.ro/

CardioCenter

Adresa: Iasi, Str. Rapa Galbena Nr. 10 C Tel/Fax:+40332104350 Mobil: +40753339881 Email: cabinet@cardiologie-iasi.ro Program: Luni Vineri Interval Orar: 9.00 19.00

http://www.cardiocenter.ro/

Endoscopie Galati

Endoscopia digestiva este tehnica recomandata pentru depistarea afectiunilor la nivelul tractului digestiv. Asadar, domnul doctor Paul Ichim va asteapta la cabinetul sau din centrul orasului Galati cu o aparatura de inalta calitate pentru realizarea procedurilor de endoscopie digestiva superioara si inferioara.

http://www.drpaulichim.ro

clinica ortodent bucuresti - servicii ortodontie si profilaxie

clinica ortodent este specializata in ortodontie, profilaxie, indreptarea dintilor cu ajutorul aparatelor dentare si tratamente de albirea dintilor.

http://www.ortodent.ro

iSmile Dental - Cabine Stomatologic Timisoara

iSmile Dental - Cabinet Stomatologic Timisoara. Oferim servicii stomatologice complete: implantologie,estetica dentara, aparate dentare, stomatologie pediatrica, stomatologie generala,

https://ismiledental.ro

Scaun cu rotile

Va invitam sa accesati site-ul MagazinulOrtopedic.ro, unde am facut o selectie a celor mai bune produse din punctul de vedere al raportului calitate-pret: scaune cu rotile, cadre de mers, saltele antiescare, rolatoare, toalete wc de camera.

https://www.magazinulortopedic.ro/

Cabinet Stomatologic Timisoara - dr. Cristina Mihai

Cauti un cabinet stomatologic in Timisoara care sa iti ofere tratamente stomatologice de calitate de care sa te bucuri ? Vino la cabinet stomatologic dr. Cristina Mihai in Timisoara pe strada Aleea Martir Istvan Andrei Nr. 10, Bl. 62, Sc. C, Ap. 2, Timișoara, Parcare Billa zona Soarelui. sa ai parte de tratamente stomatologice de calitate

http://www.stomatolog-tm.ro

Clinica Stomatologica Sector 1

Clinica Dental Place dispune de cea mai noua tehnologie in domeniul stomatologiei estetice (dispune de tehnologia CAD-CAM 3D CEREC de realizare a coroanelor ceramice in cadrul clinicii intr-o ora) si chirurgiei oro-maxilo-faciale (FAST&FIXED System - implanturi si lucrare fixa intr-o zi sau folosirea tehnicilor inovatoare de reconstructie osoasa cu ajutorul Membranei PRF=Platelet Rich Fibrin).

http://www.dental-place.ro/

Medic de familie constanta - Family Care

Scopul nostru este protejarea resursei de sanatate a fiecarui organism, motiv pentru care suntem foarte atenti in diagnosticarea foarte precoce a oricaror afectiuni. Oferim asistenta medicala primara pe raza municipiului Constanta atat in ambulator cat si prin vizite medicale la domiciliu.

http://www.medic-familie-constanta.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată