Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Informatica medicala

Lista site-urilor inscrise la categoria Informatica medicala

Scoala Pacientilor - Informatii medicale

Scoala Pacientilor este un portal profesionist de stiri medicale pentru pacientii cronici. Un pacient informat capata cunostintele si aptitudinile necesare pentru a actiona in scopul obtinerii unei stari optime de sanatate.

http://www.scoalapacientilor.ro

Skinception

Pielea reprezintă o suprafață receptorie extrem de mare, care garanteaza o sensibilitate diversă, protejează organismul de rani mecanice și bacterii.Skinception Kollagen Intensiv va ajuta sa intelegeti toate aceste mecanisme si cum sa aveti o piele perfecta.

http://www.skinceptionpro.com

prosolution

Farmacologia este un subiect frecvent pentru doctori si chimisti. Se ocupa cu remediile, principala preocupare fiind vindecarea medicamentoasa, ingrijirea prin medicamente. Prosolution examineaza leacurile folosite in medicina.

http://www.buyprosolution.com

dieta detoxifiere

Detoxifierea organismului contribuie la sanatate si vitalitate si se poate face urmand diverse programe sau prin alimentatie corecta, aflati totul de la Doctor Detox.

http://www.doctordetox.ro/

Tratamentul Lasa-te de Fumat!

Aparatul SCIO testeaza pacientul trivectorial prin frecvente si apoi il trateaza furnizandu-i informatii energetice specifice. Dupa conectare la aparatul SCIO si testarea bioenergetica generala timp de 3-5 minute, se incepe tratamentul propriuzis parcurgand in total 20-28 programe care ofera pacientului posibilitatea de a-si reduce dependenta de tigara (tutun). Pacientul are senzatia ca ar fi

http://neuroimpuls.ro/

cursuri autism | specializare autism la copii

cursuri de instruire practica in autism, cu specialisti autism la copii. specializare in autism copii, despre copii cu autism.

http://www.cursuriautism.ro

Slabesc

O colectie impresionanta de cure si diete de slabit. Pe acest site veti gasii o multitudine de retete pentru slabit, produse de slabit, sfaturi utile si multe altele. Alaturi de specialisti in domeniu va oferim zilnic sfaturi despre o nutritie corecta. Pe langa toate acestea va oferim sfaturi despre frumusete si sanatate.

http://slabesc.org/

Valorii nutritionale

Valnutrition site-ul destinat articolelor despre alimentație,informații nutriționale și nutriție.

http://valnutrition.ucoz.ro

pro solution

ProSolution - informatii practice despre medicamente. Medicamentul este o substanta simpla, o asociere de substante sau un produs complex capabil sa produca un efect terapeutic, fiind prezentat intr-o forma care sa poata fi folosita de bolnav urmand un anumit mod de utilizare.

http://www.orderprosolution.com

Colesterol - Colesterol hdl

Totul despre colesterol , dieta , cauze secundarie si riscul colesterolului ridicat,colesterol,ldl,colesterol hdl,hdl colesterol,ldl colesterol,colesterol ldl

http://www.colesterol-hdl.info/

doctorasi.info - sanatate cu tratamente naturale

remedii naturiste pentru prevenirea si tratarea pe cale naturala a celor mai obisnuite probleme de sanatate, terapii alternative

http://doctorasi.info

Estetica Dentara

Site-ul www.estetica-dentara.com pune la dispozitia celor interesati informatii de ultima ora din domeniul Esteticii Dentare, destinate atat pacientilor cabinetelor de Stomatologie cat si profesionistilor din domeniu

http://www.estetica-dentara.com

Optifast

OPTIFAST is a clinically proven program for helping people lose weight and has been proven effective by more than 1 million people since 1974.

http://www.weekendweightlosscenter.com/

Anatomie, Fiziologie si Prim Ajutor

Articole detaliate legate de anatomia si fiziologia corpului uman, medicina naturista si influenta plantelor, vitaminelor si mineralelor asupra corpului si sfaturi de acordare a primului ajutor.

http://www.physioanatomy.com

Terapii alternative

Totul cu ajutorul unor terapeuti de exceptie, cu calificari deosebite in domeniul inforenergeticii(bioenergie stiintifica moderna), al masajului, reflexoterapiei, astrologiei, dietoterapiei si aromoterapiei.

http://www.bio-vital.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată