Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Organizatii / Institutii

Lista site-urilor inscrise la categoria Organizatii / Institutii

Colegiul Medicilor Dentisti Brasov - CMD Brasov

Colegiul Medicilor Dentisti Brasov este format din stomatologi si dentisti care profeseaza pe teritoriul judetului Brasov, aici gasiti informatii utile.

http://www.cmdbv.ro

Camin Batrani | Camine Batrani | Baronesse Center

Cautati un un camin batrani la standarde inalte ? Vreti sa platiti pretul corect pentru servicii de ingrijire batrani? baronessecenter.ro - camine batrani va ofera solutia!!

http://baronessecenter.ro/

Servicii si Consultanta Medicala - GoldenMed

Echipa GoldenMed iti sta la dispozitie pentru a organiza pana in cel mai mic detaliu, atat calatoria, cat si sederea in Viena. Dupa preluarea si traducerea documentelor necesare (la cerere), iti punem la dispozitie ofertele partenerilor nostri medicali, pentru o solutionare optima si rapida a cerintelor tale.

http://www.golden-med.ro/

Camin de batrani Millennium Bucuresti

Situat in zona de Nord a Bucureştiului, Căminul de bătrâni Millennium ofera servicii de cazare si ingrijire personala, asistenta si recuperare medicala pentru persoane varstnice. Toti angajatii nostri sunt atent selectionati, calificati si instruiti specific pentru a putea oferi rezidentilor nostri servicii de calitate si asistenta la un nivel profesionist.

http://www.caminmillennium.ro/

Casa de sanatate Germania

Daca lucrezi sau vrei sa lucrezi in Germania, compania BKK vor Ort iti ofera posibilitatea de a-ti face asigurarea de sanatate beneficiind de asigurarea de familie fara sa platesti nimic in plus.

http://www.bkkvorort.de/sprachseiten/romana/

Camin de batrani Pitesti - Altmed

Caminul de batrani Altmed este amplasat in Pitesti, judetul Arges si ofera servicii de calitate, personal cu experienta si conditii excelente pentru ingrijirea permanenta a varstnicilor, persoanelor cu dizabilitati, handicap locomotor, persoane care se recupereaza in urma unui accident vascular cerebral sau care sufera de maladia Alzheimer. Amplasat intr-o zona deosebita, cu conditii de cazare fo

http://www.altmed.ro

Federatia romana de MMA

RMMAF reprezinta comunitate de MMA independenta si de sine statatoare alcatuita din Asociatii Sportive care au ca scop comun infiintarea ramurii de sport MMA in Romania si recunoasterea la nivel National, urmata de infiintarea Federatiei Romane de MMA sub egida International Mixed Martial Arts Federation(IMMAF).

http://www.rmmaf.org

Initiere inot

Bazin de inot in care sunt desfasurate cursurile de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu un antrenor personal sau instructor de inot individual. 0730422570

http://www.ekysport.com

EdMed - Educatie Medicala

Edmed.ro este un portal on-line de educaţie medicală iniţială şi continuă care oferă metode noi şi moderne de învăţare, folosite cu succes la nivel internaţional. Sistemul de autoevaluare on-line prin efectuarea testelor de anatomia şi fiziologia omului, de genetică şi ecologie umană stimulează acumularea de noi cuno&#

http://www.edmed.ro

Terapie de cuplu

Institutul de Relatii Umane este un loc ideal pentru terapie, psihoterapie, consiliere psihologica, dezvoltare personala.

http://iru.ro/

Servicii de ambulanta aeriana prin Air Ambulance

Divizia medicala ALFA AIR SERVICES asigura servicii medicale aeriene pentru urgente si non-urgente, atit pe rute interne cat si internationale cu asigurarea personalului de zbor inalt calificat – echipaj, medici si asistenti medicali- cat si a aeronavelor dotate cu echipamente si aparatura medicala de ultima generatie care salveaza vieti.

http://www.airambulance.ro

Stomatologie in Constanta

Cu peste 6 ani experienta in actul medical de medicina dentara ne mandrim cu un portofoliu bogat de pacienti multumiti de tratamentele si serviciile oferite, in continua crestere datorat preocuparii continue fata de satisfactia deplina si, nu in ultimul rand, oricand gata sa ne recomande profesionalismul si dedicarea in practica actului medical.Colaboram cu o echipa de profesionisti ce include sp

http://www.familydental.ro

Salvez.ro - Fii responsabil cand suni la 112 si invata sa acorzi primul ajutor!

Fii responsabil cand suni la 112 si invata sa acorzi primul ajutor! O viata poate depinde de tine. O campanie de instruire a acordarii primului ajutor in situatii de urgenta (salvare, pompieri,politie). Cursurile de prim ajutor sunt organizate in Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Piatra Neamt, Sibiu, Targu Mures, Targoviste si Timisoara.

http://www.salvez.ro

Salvati Copiii – Organizatie pentru protectia copilului si drepturile copilului

Salvati Copiii Romania este o organizatie care militeaza activ pentru drepturile copilului si protectia copilului. Puteti sustine activitatiile organizatiei Salvati Copiii prin donatii online si Campania 2%

http://www.sigur.info

Phoenix Care Home

Phoenix Care Home este un camin privat care ofera ingrijire pentru cel mult opt persoane. Prin aceasta dorim sa se inteleaga ca noi suntem o familie cu foarte putin mai numeroasa decat a dvs. In caminul nostru nimeni nu va fi niciodata un pacient oarecare sau un numar. Noi suntem o familie mai mare! Nu suntem o institutie!

http://www.ingrijimbatrani.ro
Pagina 1
1234

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată