Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Fotbal

Lista site-urilor inscrise la categoria Fotbal

Sport for all Covasna

In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport. De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Spor

http://www.sport4allcv.ro

FC Olimpia Satu Mare

Siteul oficial al echipei de fotbal FC Olimpia Satu Mare. Aici veti gasi cele mai noi informatii despre evenimentele din viata clubului, transferuri, livescore, rezultate dela partidele amicale si oficiale, jocuri juniori, vanzare tricouri si fulare si alte stiri diverse. Olimpia suntem noi!

http://olimpiasm.ro

Real New - Scoala si Academia de fotbal pentru copii Bucuresti

Menirea Clubului Sportiv “A.S. REAL NEW BUCURESTI“ este aceea de a descoperi si dezvolta aptitudinile copiilor pentru fotbal, având la baza dezvoltarea armonioasa si completa a organismului juniorilor. Sa nu uitam ca fotbalul este un joc de echipa, iar munca în echipa presupune incredere. Lucrul în echipa ii determina pe membrii sai sa interactioneze permanent, sa se sustina si sa nu gandeasca ind

http://www.realnew.ro

Generalbet

Site-ul Generalbet.ro vine in sprijinul pasionatilor de pariuri sportive, cu preponderenta din fotbal, oferindu-va surse de inspiratie constand in Biletul Zilei - cota 2 si cota 10, Supriza zilei, precum si informatii si analize pertinente oferite de membrii echipei Generalbet. Ponturile sunt analizate in prealabil si actualizate zilnic.

HTTP://WWW.GENERALBET.RO

ALLENATORE

blog de fptbal european. informatii din serie a, analiza tactica, impresii sportive si povesti din istoria fotbalului

http://allenatore-ro.blogspot.ro/

Gazon Artificial - Gazon Sintetic

SC HATTRICK SPORT SRL are ca obiect de activitate amenajarea bazelor sportive cu gazon artificial. In acest sens comercializam gazon artificial sportiv pentru tenis, fotbal, handbal, volei si multifunctional, precum si gazon artificial pentru decor. Deasemenea efectuam si montajul gazonului artificial cu personal specializat precum si intretinerea terenurilor de sport cu gazon artificial.

http://www.gazonartificial.com.ro/

Gazon Artificial - Gazon Sintetic

SC HATTRICK SPORT SRL este o societate care are ca preocupare modernizarea bazelor sportive precum si construirea terenurilor de sport ( fotbal , tenis , multisport ) cu gazon sintetic. Comercalizam gazon sintetic de mai multe tipuri ( sportiv si pentru decor ) si asiguram montajul acestuia cu personal calificat.

http://www.gazonsintetic.com.ro

allenatore.info

blog de fotbal european

http://allenatore.info/

gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie

gazon sintetic, gazon artificial, plase protectie

http://www.marstansport.ro

Ploiestiul Patria Noastra | Pasiune dusa la extrem – FC Petrolul Ploiesti

Siteul suporterilor Petrolisti de Pretutindeni! Ploiestiul Patria Noastra reprezinta siteul comunitatii “suporterilor petrolisti de pretutindeni”, site dedicat tuturor celor care iubesc culorile sfinte galben-albastre si tot ce inseamna spiritul sacru al FC. Petrolul Ploiesti. Deviza comunitatii noastre: FCP-Pasiune dusa la Extrem!

http://www.ploiestiulpatrianoastra.com

United Football Fans - Welcome to the world of football!

Social networking website designed especially for the passionate and devoted football fans from the whole world! Welcome!

http://unitedfootballfans.com/

Teren de fotbal sintetic in Bucuresti

Fotbal teren sintetic acoperit Bucuresti sector 4 zona Metalurgiei nr 27 ,6x6, dimensiuni 22m/43m ideal fotbal amator , vestiare apa calda dusuri ,parcare privata , climatizare , Bucuresti sector 4 zona Berceni rezervari la :0749300900

http://www.fotbalterensintetic-acoperit.ro

Otelul Galati

Ultimele stiri despre echipa Otelul Galati, declaratii ale jucatorilor si conducerii tehnice, prezentari ale fostelor glorii ale echipei, informatii utile despre echipa, avancronici ale viitoarelor meciuri, cronici ale partidelor terminate.

http://fcotelulgalati.info

Foz.ro

Ofera o imagine fidela a fotbalului autohton si de afara, noutati in materie de transferuri, interviuri si analize fotbalistice.

http://www.foz.ro

Fotbal online

Urmareste meciuri de fotbal online din Liga 1 si din multe alte campionate de fotbal din toata lumea. Cele mai importante meciuri de fotbal le gasiti listate in prima pagina a sitului.

http://www.meciuri24.net/
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată