Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Recomandari

AVS Instal GazStudii geotehnice

Constructii / Amenajari

Lista site-urilor inscrise la categoria Constructii / Amenajari

Vanzare containere modulare

Societatea BOGAXA acopera o gama extinsa a produselor si a serviciilor oferite in constructii, incepand cu proiectarea, logistica, realizarea si transportul containerelor pentru organizare de santier, a celor cu destinatie de birou, vestiar, a containerelor pentru locuit, precum si in ceea ce priveste constructiile la cheie, casele de vacanta si pentru locuit din mai multe containere.

https://boxmodul.ro

Solutii de ignifugare

Stim cu totii ca unele materiale de construcție pot lua foc cu usurinta, riscul producerii unui incendiu amenintand orice clădire Ignifugarea reprezinta actiunea de a trata un material combustibil pentru a-l proteja contra actiunii focului marindu-i rezistenta la ardere. Prin tratarea lemnului cu solutii ignifuge vom reduce viteza de propagare a flacarilor câștigând timp pretios.

http://www.e-romfire.ro

Taiere beton si alte servicii oferite de Diamond Drilling

Taiere beton - este lucrul care ne face sa fim cunoscuti peste tot. Oferim toate serviciile de taiere si carotare beton inclusiv cele subacvatice.

https://www.diamonddrilling.ro/

Hidroizolatii Industriale - Hidroizolatii Hale Bucuresti

Executam hidroizolatii hale productie sau depozitare, hidroizolatii speciale la poduri si subsoluri,hidroizolatii acoperisuri/terase la blocuri de locuinte,izolatii generale pentru orice tip de acoperis tip terasa.

http://hidroizolatii-industriale.ro/

Pereti si Pardoseli Decorative cu Microciment Microbeton

Executam lucrari de Pereti si Pardoseli Decorative cu Microciment Microbeton.Cu Microciment Microbeton putem realiza efectul de beton aparent. Concepe spatiul pe gustul tau cu Microciment care este foarte apreciat, deoarece are o gama larga de culori, va permite sa creati un design unic si confortabil. Cu Microciment veti crea un spatiu plin de eleganta si rafinament.

http://www.betondecoart.ro

Tyrolit Romania

Tyrolit este unul dintre producatorii unul dintre producatorii de top din lume de echipamente pentru carotare si taiere din domeniul betoanelor. Produsele Tyrolit pot rectifica, taia si gauri aproape orice material de orice duritate folosind tehnologii avansate. Tyrolit produce polizoare unghiulare, fierastraie de taiat podele si pereti, echipamente pentru rectificarea si reconstructia podelelor,

http://www.tyrolitromania.ro/

Materiale de costructie Decora Design

Misiunea Decora Design este de a asigura o gama larga de produse cu o calitate superioara, destinate domeniilor precum constructiile si amenajarile interioare. Nu este niciodata prea tarziu pentru o amenajare moderna a casei dumneavoastra realizata cu un design modern având ca scop crearea unui ambient cât mai prietenos care sa se potriveasca stilului dumneavoastră. pentru a va transforma

http://www.decora-design.ro

Oferim servicii de calitate la preturi exceptionale

Oferim servicii de montaj pardoseli industriale elicopterizate cu quart, turnare sape, consolidari structuri de rezistenta si fundatii, pavare parcari, trotuare, curti la preturi exceptionale si o calitate superioara. Noi suntem echipa ce sta in spatele numelui de I.I. PP AURELIAN – o firma tanara, formata din oameni calificati si cu experienta vasta in domeniul in care activeaza, pregatiti in ori

http://www.pavaje-pardoseli.tk

Unavia Proiect Case Comuna Berceni

Unavia construieste un proiect de case de exceptie in Comuna Berceni, Ilfov langa Bucuresti. Case de lux la pret de garsionera din Bucuresti.

http://www.unavia.ro

Executam glet de finisaj

Realizam glet de incarcare pentru egalizarea peretilor si glet de finisaj in vederea aplicarii vopselei lavabile. De asemenea, executam tencuieli mecanizate si sape profesionale la preturi avantajoase in Bucuresti si zone limitrofe. Toate lucrarile beneficiaze de garantie. Profesionalism si Calitate!

http://www.tencuieli-mecanizate-glet.ro

Termopane Ieftine

Comanda acum termopane si ai plase de tantari gratuite pentru fiecare fereastra, transportul este gratuit in Bucuresti iar garantia de 10 ani.

http://www.termopaneieftine.com/

Amenajari interioare

Realizam amenajari interioare si exterioare, si anume: tencuieli, gleturi de finisaj, sapa mecanizata, compartimentari cu gips carton, scafe si aplicare termosistem fatade. Toate lucrarile sunt realizate de personal calificat. Preturile variaza in functie de lucrare si materialele folosite. Pentru alte detalii tehnice, va rugam sa ne contactati.

http://www.tencuiala-mecanizata.pro

Aplicare Stucco Veneziano

Aplicam Stucco Veneziano pentru suprafetele interne in constructii civile. Finisaj mural de interior din colectia Clasicco, marca IRCOLOURS pentru finisaje interioare de calitate. Colectia Clasicco reprezinta o pasta decorativa policromatica pentru interioare cu efect marmorat lucios si bogata in efecte cromatice si catifelate.

http://www.tencuiala-decorativa.com

Targ Constructii si Amenajari Interioare

Targ destinat Constructiilor si Amenajarilor Interioare din zona Oltenia. Amplul eveniment va fi gazduit în cadrul incintei Centrului Multifuctional Craiova, un veritabil reper în ceea ce privește expozitiile. Targul se adreseaza tuturor firmelor din regiunea Oltenia va asteptam la expozitie pentru a vedea produselor celor mai cunoscute firme din Oltenia.

http://www.targcasadevis.ro

Prolight Construct – Solutii complete de acoperire pentru acoperisuri si fatade

Prolight Construct pune la dispoziția clientilor servicii de consultanta specializata si solutii complete de inchideri, dedicate domeniului industrial, comercial si rezidențial

http://www.prolight.com.ro/
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată