Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Outsourcing / Servicii IT

Lista site-urilor inscrise la categoria Outsourcing / Servicii IT

Ajeets Romania

AJEETíS an Overseas manpower job consultancy in Romania is a rapid paced and fast growing organization rendering services in the fields of Human Resources and Marketing across the Gulf countries, Philippines, Sri Lanka, Bangladesh and Nepal.

http://www.ajeets.com

Web Marketing, SEO, SEM, SMM, E-Mail Marketing Faro Development

Servicii de web marketing: SEO site, preturi SEO, SEM, SMM, toate acestea va sunt oferite de Faro Development, care susține creșterea afacerilor in online.

https://www.farodevelopment.ro/web-marketing

Mouse Tracker Analytics

MouseTrackerAnalytics.com a fost conceput pentru a va oferi suport in contorizarea numarului de vizitatori prezenti pe site. MouseTrackerAnalytics.com va ofera audit SEO ( cu ajutorul caruia veti putea vizualiza toate problemele apartute pe site) , rapoarte SEO, conversii Seo, SEO de analiza, dar si captura video urmarind user-ul prezent pe site-ul dvs.

http://www.ro.mousetrackeranalytics.com/

SEO Timisoara, optimizare site si promovare

Optimizare SEO pentru aproape orice tip de site, blog sau magazin online. Freelancer Matei Bitea din Timisoara realizez promovarea online si administrarea de continut: servicii de content writer, articole SEO, tehnoredactare computerizata, servicii foto. Lucrez legal, adica dau facturi si nu insel pe nimeni. Stapanesc gramatica limbii romane ceea ce inseamna ca nu ma-ncurc in cratime. Intr-un cuva

http://789.ro

Fix My PC

Oferim solutii IT pentru companii in scopul imbunatatirii si usurarii muncii departamentelor acestora, in scopul facilitarii comunicatii interdepartamentale sau exterioare, asigurand o buna desfasurare a activitatii, asigurand confidentialitatea si garantia pastrarii datelor.

http://fixmypc.ro/

PC DEALS

Calculatoare, laptop-uri, server-e si statii de lucru refurbish, provenite de la cei mai mari producatori IT, HP, DELL, Lenovo si Fujitsu, cu licenta Windows, garantie 5 ani si posibilitatea de retur a produselor de 60 de zile.

http://pcdeals.ro

Blog Review - Computerblog.ro

Blog de gadgeturi & review-uri: smartphone, laptopuri si accesorii, camere foto, tablete. Telefoane Samsung Galaxy, Apple iPhone, dar si Allview, Huawei, ZTE sau telefone chinezesi. Pareri reale despre ce telefon sa cumperi sau sfaturi cum sa rezolvi.

http://www.computerblog.ro/

RingoTech - Software Products Outsourcing Consulting

RingoTech ofera servicii pentru proiecte software: Linux, embedded programming, IoT, C/C++, Qt, IOS (ObjectiveC si Swift), Android si Java. Capabilitati: arhitectura, design, implementare, teste automate, preluare sisteme existente, refactoring, optimization, consulting.

http://www.ringotechservices.com

Jademy

Jademy este prima scoala IT de tip "coding bootcamp" din Romania. Oferim formare profesionala si instruire IT persoanelor care isi doresc sa invete un limbaj de programare intr-un ritm accelerat si practic, construindu-si pe parcursul studiilor un portofoliu de aplicatii.

http://www.jademy.ro

Servicii it si solutii cloud

servicii web-design si identitate vizuala, servicii it, solutii cloud, externalizare it

http://www.uptime-it.ro/

Service GSM Sector 6 Bucuresti

Smart Mobitel le ofera clientilor sai si Service GSM specializat pe solutii hardware si software pentru toate tipurile de telefoane mobile si tablete. Specialistii nostri au experienta si expertiza necesara in domeniu pentru a efectua lucrari de calitate, cu piese originale, care beneficiaza de garantie.

http://www.smartmobitel.ro

optimizare seo si promovare web

Optimizarea seo capata o noua traiectorie in promovarea web si in promovarea online. Noi va putem oferi o promovare pe internet si vom garanta urcarea site-ului si mentinerea pozitiei pe google.

http://www.optimizare-seo-in-bucuresti.ro/

Firma mentenanta it

SC. Red Point Promotions SRL va ofera servicii de mentenanta it la preturi accesibile. Va punem la dispozitie urmatoarele servicii: reparatii calculatoare,devirusare profesionala, administrare servere etc. In baza unui abonament lunar beneficiati de verificari periodice, precum si optimizarea sistemelor de calcul din firma dvs.

http://www.mentenanta-it.pro

Servicii Seo

Seo web consulting va ofera cele mai bune Servicii Seo precum si Optimizare Seo , Optimizare Site , Promovare Seo si Promovare Site. Echipa noastra de specialisti avand o vasta experienta in Promovarea Serviciilor Seo , va va garanta o optimizare cat mai corecta a site-ului dumneavoastra si totodata si

http://www.seowebconsulting.net

activ it solutions

firma activ it solutions ofera urmatoarele servicii: creare website, administrare website, webhosting site, outsourcing it la cel mai bun pret.te asteptam sa te convingi.

http://www.activ-it.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată