Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Resurse

Lista site-urilor inscrise la categoria Resurse

Articole utile de toate genurile

Articole utile: informații pe care trebuie sa le stii. Deoarece trăim in era vitezei, stim cāt este de importantă informația. Din acest motiv am pregătit pentru tine o serie de articole care să īți ofere acces simplu și rapid la informațiile de care ai nevoie.

https://www.articoleutile.ro

Calculator taxe si impozite

Acest site contine cele mai utile calculatoare folosite zi de zi. Printre acestea se numara: impozit auto, convertor valutar, distante rutiere, tva, media aritmetica si altele.

www.taxele.eu

Cod postal

Cauta cod postal dupa localiate si strada. Acest site are ca scop gasirea cat mai rapida a unui cod postal.

www.postal-cod.eu

Casa Inteligentă

Soluții de automatizare pentru casa ta

http://casa-inteligenta.info/

Tutorial HTML Introducere , pentru incepatori

Tutorial HTML pentru incepatori . Un mediu sigur si usor de a invata acest limbaj de programare . Cu vointa puteti invata in mai putin de 5 zile bazele acestui limbaj .

http://www.htmlsimplu.esy.es

Coduri postale

Cauta si Gaseste coduri postale simplu si usor pe orice dispozit. Dupa ce vei folosi site-ul nu o sa vrei sa mai folosesti alt website. Pe langa usurinta de a cauta codul postal nu esti nici deranjat de o multime de reclame ceea ce te va face sa iti placa si mai mult site-ul.

http://www.postale.info/

Taxa auto

Ai la indemana cele mai utilizate calculatoare auto pe o singura pagina web. Printre servicii se regasesc taxa auto, impozit auto, distante auto.

http://www.taxauto.info

taxa auto

Taxa auto, impozitul auto si alte servicii auto pot fi calculate pe orice dispozit. Afla cati bani iti cheltuie masina ta.

http://www.taxauto.info/

coduri postale

Afla lista noilor coduri postale din Romania. Cauta si gaseste coduri postale simplu si usor pe orice dispozitiv.

http://www.postale.info

inregistrare domenii web

inregistrare domenii web la cel mai bun pret: .ro special 7.99 euro/an sau 35.99 euro/viata sau 9.99 euro/an, .eu numai 6.99 euro/an, .com, .net, .info, .biz 7.99 euro/an. pachete de gazduire web de la 0.99 euro/luna. servicii web premium in romania.

http://www.inregistraredomenii.biz/

Victor Bahnari | Toate detaliile pentru crearea unei afaceri online!

Cum sa-ti creezi propria afacere online, cum sa-ti creezi si sa promovezi propriul site si sa cistigi bani pe net , totul despre Infobusiness, creare si promovare magazine online, modalitati de cistig pe internet, lucru pe internet fara investitii, vinzare de servicii in internet.

http://victor-bahnari.com

Solutii ERP si CRM in cloud

Solutii de tip ERP si CRM oferite in cloud in sistem de SAAS. Eficientizeaza afacerea ta apeland la solutiile noastre din urmatoarele categorii: Servicii de monitorizare flote auto, facturare online, baza de date legislative, comert electronic, resurse umane, email, etc.

http://www.ymens.ro

Seeagenda - Agenda online gratuita

Instrument online pentru gestionarea informaţiilor personale sau profesionale. Permite organizarea de conţinuturi pe categorii, împărtăşirea cu alte persoane, publicarea de proiecte sau prezentări de firme, comunicare.

http://www.seeagenda.com

Optimizare Site

Echipa SEM Lion este constituita din profesionisti acreditati Google AdWords si cu o experienta de peste opt ani in optimizarea pentru motoare de cautare. Oferim servicii de consultanta, marketing si cursuri de initiere in marketing online.

http://semlion.ro

Cautati sa achizitionati un Aspirator nou? Noi va ajutam

Cu peste 40 de articole unice publicate, site-ul prezinta informatii, pareri, sugestii si solutii pentru si despre aspiratoare : tipuri de aspiratoare, randamentele aspiratoarelor, defecte, consumabile, accesorii pentru aspirator s.a. Vizitatorul se poate inscrie pentru a primi prin e-mail ultimele postari, poate accesa pagina activa de Facebook a site-ului sau poate opta pentru urmarirea site-ulu

http://aspiratoare.wordpress.com
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată