Pagina 65 ~ Ulei de cocos presat la receCocotierul este reprezentat de un arbore tropical ce creste pana la o inaltime de aprox 30 de metri. Nucile ce ajung la maturitate sunt decojita iar pulpa este folosita in diferite scopuri. Zona de provenienta unde se cultiva cel mai mult nuca de cocos este Filipine. Din pulpa acestuia se obtine prin presare la rece uleiul de cocos organic. Acesta se gaseste sub forma unui lichid translucent. La temperaturi de sub 24 de grade uleiul de cocos se solidifica, dar se poate incalzi cateva secunde la o sursa de caldura sau chiar dupa dus prin caldura corporala. Acesta contine un complex important de acizi grasi esentiali precum stearic si linoleic. http://ulei-de-cocos-presat-la-rece.3x.ro/Pagina 65 ~ Alte site-uri din categoria Magazine onlinemagazinele rac74 IMPEXTratamente NaturisteFloriiniasi.ro – Florarie IasiCosmetice make-up onlinemereunatural.ro | magazin online Cosmetice bio, Produse cosmetice naturale, ulei de arganAer conditionat Daikin OradeaHainute bebeMagazin online de ceaiuri si accesorii pentru ceai - Tea GiftsCosmetice HandmadeLaptopuriIeftine.NetScule si unelte online - magazin de scule si unelteScule si unelte online - magazin de scule si unelteIncaltaminte dama online | Magazin online incaltaminte dama | Incaltaminte dama ieftina
|
Urmariti-ne pe FacebookCautare in site |