Pagina 25 ~ Ulei de margarete

Uleiul de margarete este recunoscut in lumea intreaga ca fiind bun pentru tratarea multiplelor afectiuni.Acesta se obtine prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui.Uleiul obtinut dezvolta proprietati speciale de fermizare si tonifiere.Are o culoare galbena verzuie si prezinta un miros usor vegetal.

http://ulei-de-margarete.3x.ro/

Pagina 25 ~ Alte site-uri din categoria Magazine online

Haine copii si bebelusi Bibi Shopincaltaminteonline.infoMotopompe - irigatiiLavandar - Flori si CadouriCabinet dermatologie estetica Bucuresti - Dr. Catanas Danielacamere ip smartModa in carouriCarucior 3 in 1 Modele de top carucioare pentru copiiArgint LafemmecoquetteProduse nutritionale HerbalifeCosmetice Online - Gerocossen OnlineCorpuri de iluminat Ideal Lux LightingCatalogul Oriflame
Pagina 25

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site