Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Scoli

Lista site-urilor inscrise la categoria Scoli

Scoala de Coafura Intercoiffure Romania

Scoala de coafura in Bucuresti si Buzau - una din cele mai bune din tara. Organizeaza cursuri intensive de coafura. Diploma acreditata.

http://www.academiaintercoiffure.ro

After school Drumul Taberei

Din ce in ce mai multi parinti apeleaza la after school pentru a-si sti copiii in siguranta atunci cand ei sunt la munca. De aceea,After School Drumul Taberei Si Ghencea vine in intampinarea parintilor si le pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru copiii lor.

http://www.afterschooldrumultabereisighencea.ro

Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Brasov

Pagina de fata prezinta Centrul scolar pentru Educatie Incluziva Brasov, institutie de învatamânt special si special- integrat, care asigura servicii educationale si terapeutice elevilor cu cerinte educative speciale de pe raza municipiului Brasov si din localitatile limitrofe acestuia. Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva ofera servicii educationale la nivelul învatamântului prescolar, prima

http://www.cseibrasov.ro/

Scoala Gimnaziala Nr. 12 "B.P. Hasdeu" Constanta

Misiunea Scolii Gimnaziale nr. 12 "B.P. Hasdeu" este de a transforma elevi in viitori cetateni ce fac onoare familiei si comunitatii in care traiesc.

http://scoala12bphasdeu.ro

Career Guidance

On this blogs there are write ups that would help you find the most updated information on different job sectors and on various aspects of career.

http://wsnw-bend.com/

Baschet copii

Copilul tau iubeste miscarea? Atunci adu-l la scoala noastra de baschet unde oricine pana in 14 ani poate participa la cursuri pentru baschet de copii. Pentru baschet de copii acceptat atat fete si baieti! Adu-ti copilul la baschet pentru copii si poate va deveni o mica vedete nationala.

http://www.csballer.ro

Scoala si Afterschool pt. limba Germana

Scoala in limba germana, dupa scoala in limba germana, ateliere de creatie limba germana, cursuri limba germana, ateliere limba germana, meditatii copii limba germana, meditatii adulti limafter school germana Bucuresti, limba germana bucuresti, meditatii germana bucuresti, traduceri germana bucuresti

http://www.germanafterschool.ro

Enciclopedia lumii

Biografii personalitati, referate de romana, literatura, matematica, fizica, chimie, istorie, geografie, biologie, filozofie, psihiatrie, drept, mecanica, informatica, automatica, jurnalism, economie, contabilitate, medicina, sociologie, administratie, finante-banci, marketing, management, stiinte politice…

http://www.crispedia.ro

Clasa pregatitoare

Aici gasiti raspunsurile la intrebarile frecvente despre clasa pregatitoare, sunteti mereu la curent cu noutatile, aveti la dispozitie un ghid din care aflati aspectele generale legate de inscrierea la clasa pregatitoare, etapele inscrierii, gasiti informatii despre evaluarea psihosomatica si aveti acces la lista cu circumscriptiile scolare din Bucuresti.

http://clasapregatitoare.suntparinte.ro

After school

After school Bucuresti Scolar AS. Avem sedii in Bucuresti Pipera si Bucuresti Baneasa. Prin activitatile de tip afterschool sustinem activitatea de invatare de la scoala punând accent pe dezvoltarea personalitatii autonome a copilului si pe obtinerea succesului scolar.

http://afterschool.scolar-as.ro

Complexul Educational Lauder Reut

Gradinita,scoala primara,gimnaziu si liceu particular acreditat

http://www.lauder-reut.eu

after school godess royal

after school godess royal este locul ideal pentru micutul dumneavoastra de a se juca, de a-si efectua temele si de a invata cateva din limbile straine europene.

http://www.godessroyal.ro/index.html

Teste de evaluare

Gasesti aici teste de evaluare pentru generala si liceu, la mai multe specializari: romana, fizica, matematica, informatica.

http://www.deevaluare.ro

europrecepta - after school iasi, kids events, programe de vacanta

europrecepta ofera in orasul iasi oportunitati de educatie pentru copii prin programe de tip before school si after school, cum ar fi asistenta in pregatirea temelor si activitati recreative si facultative, precum jocuri didactice si parc, pictura, dans, teatru, sah, limbi straine. pe langa paleta larga de activitati didactice, recreationale si culturale, copiii beneficiaza si de o serie de progra

http://www.europrecepta.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată