Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Azile de batrani

Lista site-urilor inscrise la categoria Azile de batrani

camin de batrani seniorvila

In complexul "Mosia Bunicilor" avem si o sectie aparte (complex separat) pentru persoane cu nevoi speciale (Alzheimer, Parkinson si alte boli ale batranetii). Aceasta are caracteristicile unui sanatoriu, camere comune, ingrijire personala …. tot ce se poate pentru a oferi o viata decenta persoanelor dependente.

http://seniorvila.ro/

Camin Millenium

Camin Millennium asigura ASISTENTA Medicala‚ 24/24h prin medic, asistente, infirmiere; RECUPERARE medicala si mentinerea conditiei fizice, Kinetoterapeut; CAZARE/MASA in camere cu 2-4 locuri, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, TV LCD, cablu tv.

http://www.caminmillennium.ro

Caminul de batrani Acasa la bunici

Centrul de ingrijire si asistenta medicala a batranilor Acasa la bunici se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort.

http://www.caminul-acasa-la-bunici.ro/

Camin de ingrijire batrani Bucuresti

La caminul de ingrijire “Acasa la bunicii nostri”, batranii au parte de conditiile optime pentru un trai mai mult decat decent, iar acestia pot primi oricand vizita familiei si a celor dragi.

http://www.camindeingrijirebatrani.ro/

camin de ingrijire batrani in bucuresti, sector 5

caminul de batrani - acasa la bunicii nostri - este locul unde batranii isi pot gasi linistea si pot avea parte de ingrijirea necesara in functie de nevoile si problemele lor, primesc in permanenta asistenta medicala si psihologica, fiind sub continua supraveghere a unui personal calificat in ingrijirea persoanelor in varsta.

http://www.camindeingrijirebatrani.ro

Caminul de batrani Acasa la bunici

Centrul de ingrijire si asistenta medicala a batranilor Acasa la bunici se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort.

http://www.caminul-acasa-la-bunici.ro

Camin de batrani in Suceava. Camin particular. Camin privat. Azil de batrani. - Linistea Bunicilor

Prin caminul de batrani Linistea Bunicilor, dorim sa oferim fiecarui varstnic oportunitatea de a de a-si petrece batranetea fara griji. Serviciile pe care le oferim sunt la cele mai inalte standarde, astfel incat singura indatorire a varsticilor cazati in unitatea noastra sa fie relaxarea. Caminul Linistea Bunicilor este situat la 16 kilometri de statiunea Vatra Dornei, in localitatea Neagra Sa

http://www.linisteabunicilor.ro

Camin Ingrijire Varstnici

Centrul de Ingrijire Varstnici Grepomed este conceput special pentru nevoile rezidentilor. O echipa foarte grijulie care munceste cu drag pentru a face ca toata lumea sa se simta ca acasa. Daca sunteti in cautarea unei ingrijiri permanente, asistenta medicala de specialitate pentru persoanele ce sufera de dementa Alzheimer, dementa vasculara, dementa senila, dementa corpi Lewy, Parkinson, Diab

http://www.grepomed.com

Casa Suter pentru ingrijire batrani

De ce sa alegeti Casa Suter pentru ingrijirea si tratamentul seniorilor? -are un ambient placut, primitor si linistit, cu dotari moderne, asistat de un personal selectat cu foarte mare atentie si cu o atitudine calda si primitoare fata de rezidenti. - fiecare rezident in parte este tratat cu respect iar persoanele imobilizate la pat sau suferinde de Alzheimer beneficiaza de atentie suplim

http://casasuter.freewb.ro/

Camin de batrani

Caminul de batrani Sf. Dimitrie este destinat ingrijirii persoanelor de varsta a treia, dar si persoanelor tinere cu probleme de sanatate ce necesita ingrijire permanenta. Acest camin de batrani ofera conditii de cazare deosebite, dar si linistea sufleteasca prin sprijinul parintelui Sorin Tolbaru. Caminul pentru batrani functioneaza si ca azil alzheimer si este situat in orasul Pitesti, judetul

http://www.camindebatranisfdimitrie.ro

ProSenectute-centru ingrijire batrani

Avem o conceptie noua despre ceea ce inseamna un camin de batrani sau un azil de varstnici.Suntem un centru de ingrijire pe termen lung ,si am pus in practica un nou concept-casa familiala . Crearea unui mediu familiar pentru rezidentii nostri este absolut necesar in procesul lor de recuperare, de aceea punem mare accent pe mediul care se formeaza in centrul nostru intre asistati si personal.

http://www.caminbatranibacau.ro

Caminul de batrani Casa Betsaida.

Caminul de batrani in cluj - Casa Betsaida. Supraveghere permanenta, asistenta medicala. Camin de varstnici intr-o zona linistita si atmosfera familiara.

http://caminbatranicluj.ro

Caminul de varstnici in cluj - Casa Hermina

caminul de varstnici casa hermina ofera servicii de ingrijire pentru persoane in varsta. camin de batrani langa cluj pentru o batranete linistita.

http://casahermina.ro

Camin batrani RELAX BALNEO

Caminul de batrani RELAXBALNEO este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii persoanelor in varsta, situat chiar la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea de pe Drumul National 7. Clientii beneficiaza de personal profesionist si calificat,ingrijire atenta, asistenta in recuperare, toate la un raport pret/calitate competitiv cuprinse intr-un pachet personalizat pentru fiecare. - Baie pro

http://www.caminbatranivalcea.ro

AZIL PRIVAT ATMOSFERA FAMILIALA

AZIL DE BATRANI CU CELE MAI MICI PRETURI DIN BUCURESTI, LA CATIVA KILOMETRI DE CENTRUL CAPITALEI O OAZA DE VERDEATA SI O ATMOSFERA FAMILIALA.

http://www.caminul-stejarul.ro
Pagina 1
123

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată