Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Diaspora

Lista site-urilor inscrise la categoria Diaspora

Informatii de peste hotare de la romanii plecati la munca

Noutati de la romanii plecati in strainatate la munca | Informatii despre ce acte au nevoie pentru reintregirea familiei | Ce documente sunt necesare pentru obtinerea vizei SUA | Adresele ambasadelor romanesti din toata lumea. Anunturi pentru locuri de munca in strainatate si in Romania | Documente necesare emigrarii in diverse tari ale lumii si documente necesare intregirii familiei | Informatii

http://www.emigrantul.ro

Romani Montreal - Comunitatea Romana din Monteregie

Comunitatea Romana din Monteregie a aparut din dorinta romanilor din Canada de a avea o comunitate romaneasca in vederea pastrarii si continuitatii identitatii romanesti pe pamant canadian.

http://comunitatearomana.ca

Romani in UK

Portalul Romani in UK sprijina marea unire a romanilor online din Londra si UK. Anunturi, stiri, blog, forum, comunitate virtuala sunt serviciile oferite de portalul nr. 1 pentru Romanii din UK.

http://www.romani-in-uk.co.uk

Comunitatea romana din Roma

Portal de stiri si servicii online pentru romanii din Roma. Stiri, fotoreportaje, anunturi gratuite pentru cei care cauta casa, servici, cursuri ...servicii si evenimente in Roma.

http://www.romeniaroma.com

ASRT - RomStud - Studentii Romani din Turcia

Site-ul studentilor romani care invata in universitatile din Turcia.

http://www.romstud.cjb.net

Diaspora Romaneasca / Comunitatea diaspora Romana

Stiri si evenimente din diaspora romaneasca. Comunitatea diaspora romana.

http://www.rodiaspora.com

Diaspora Romaneasca - ziarul romanilor, SIMPLU !

Versiunea online a primului cotidian londonez pentru romanii din capitala Angliei, insa cu planuri de a se extinde asupra intregii Europe.

http://www.diasporaro.com

Diaspora Romana, Diaspora Romaneasca, Romanian Diaspora, UNITED ...

Diaspora Romana este comunitatea romanilor plecati peste granita. Conexiunea ta cu Romanii din Diaspora tocmai sa simplificat!

http://www.diasporaromana.com

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată