Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Cultura

Lista site-urilor inscrise la categoria Cultura

Fundatia Internationala Dimitrie Cantemir

Fundatia Dimitrie Cantemir este despre cunoasterea si promovarea operei lui Cantemir, a personalitatii sale, a spiritului umanist revarsat asupra istoriei, a importantei date culturii europene prin lucrările fundamentale de istorie politică, socială şi spirituală a Moldovei şi a Imperiului Otoman.

https://fundatiacantemir.com

fotograf brasov | foto video nunta brasov | fotograf nunta botez brasov

Fotograf Brasov. Foto video nunta Brasov. Albume de nunta sau botez. Cameraman nunti si botezuri. Fotograf nunta Brasov. Servicii de fotografie si filmare pentru nunti si botezuri. Fotograf profesionist de evenimente Brasov. Sedinte foto de cuplu "save the date" | Fotografii logodna Brasov Fotografiile de la aceasta sedinta foto de cuplu le puteti folosi pentru a-i anunta pe ceilalti de data

https://www.mariuspavel.ro/

statui din piatra-neamt

www.statui.ro este un site de prezentare a statuilor din municipiul piatra-neamt - un proiect al asociatiei future din piatra-neamt.

http://statui.ro

fotograf nunta craiova

Fotograf profesionist, Bogdan Mitrica. Cele mai bune fotografii de nunta. Aici puteti gasi fotografii de eveniment (nunta, botez, aniversare, banchet) dar si sedinte foto profesionale cu modele. Aceste servicii pot fi solicitate de orice persoana ce doreste servicii foto de calitate executate cu grija.

http://www.mitrica.com

Capitala Europeana a Culturii 2021

Acţiunea „capitala europeană a culturii” este o iniţiativă a uniunii europene care urmăreşte să pună în evidenţă bogăţia şi diversitatea europei, precum şi aspectele culturale comune ale ţărilor sale cu scopul de a contribui la apropierea popoarelor europene şi de a îmbunătăţ

http://www.capitalaculturala2021.ro/

Blowkult - arta si cultura urbana

Organ de cultura si perpetuare a speciei. Un blog cu si despre arta si cultura urbana, inteligent pana la proba contrarie. Blowkult inseamna mult mai mult decat un spatiu tapetat de sus pana jos cu floricele si bune intentii. Blowkult este un mod de a fi si a gandi, o modalitate de a face arta si a trai prin arta.

http://www.blowkult.blogspot.ro/

Fotograf nunta

Ma numesc Gabriel Botezatu, iar serviciile mele fotografice sunt destinate celor care vor ca momentele speciale sa fie fotografiate de un prieten. Pachetele si serviciile fotografice sunt in totalitate ajustabile in functie de preferintele tale, iar preturile sunt flexibile si corecte. Pentru a te convinge de beneficiile colaborarii cu mine si echipa mea, nu ezita sa-mi vizitezi pagina web.

http://www.gabrielbotezatu.ro

Pilde Despre Noi

Un Blog cu Pilde ortodoxe,Pilde crestine,pilde rusesti.O pilda frumoasa, Psalmii,pildele Domnului Iisus Hristos,,pilde de viata,despre mama,proverbe,

http://www.pilde.info

Cartea Ta Online

Vanzare carte de la aproape toate editurile din tara. Varietate diversa de categorii de carte care se adreseaza atat copiilor incepand de la cele mai mici varste, pana la adultii cu cele mai diversificate pretentii. Livrare rapida prin curier cu plata ramburs.

http://www.carteataonline.ro

Artist Neamt

Scopul proiectului „Artist in devenire” este promovarea copiilor cu talente deosebite in domeniul artistic din municipiul Piatra-Neamt.

http://artistindevenire.eu

Fotografie de botez

Ma numesc Gabriel Botezatu si am creat FotoFunk Junior pentru cei care vor ca momentele speciale sa fie fotografiate de un prieten. FotoFunk Junior se adreseaza cu precadere fotografiei de familie, cu disponibilitate in Bucuresti si Constanta, dar si alte localitati.

http://www.fotofunkjunior.ro

Cine Geek - Cele mai noi filme de la cinema

Cine Geek este un site care vrea sa va tina la curent cu noile aparitii din cinematografie si film. Contine numeroase recenzii si trailer-e pentru filme de cinema, majoritatea tridimensionale. Sunt publicate numeroase stiri si articole referitoare la aceasta industrie de succes, sunt prezentate proiectele ce urmeaza a fi realizate, biografii ale unor actori si actrite celebre care au cucerit publi

http://cinegeek.ro

Citate vechi si noi

Scopul blogului este de a constitui cea mai mare platforma online din Romania care sa cuprinda atat citatele vechi si noi ale oamenilor mai mult sau mai putin ilustri, cat si colectii de aforisme, proverbe sau versuri, pe scurt toate formele de exprimare prin intermediul scrierii folosite pentru a transmite intelepciunea acumulata de la o generatie la alta.

http://www.citatevechisinoi.blogspot.ro/

formatie nunta

Alaturi de noi, nunta dumneavoastra va capata un plus de eleganta si rafinament. De-a lungul derularii activitatii noastre, am avut placerea sa fim alaturi de multi oameni în cele mai importante momente ale vietii lor.

http://formatie-nunta.com/

Foto Funk

Foto Funk este site-ul unei echipe profesioniste de fotografi, disponibila oriunde in tara. Echipa Foto Funk realizeaza orice tip de fotografie, de la fotografia de produs si food, la cea de nunta si eveniment, de la fotografia ambinetala la cea corporate si de studio. De asemenea, echipa noastra executa fotografii pe lemn, o tehnica inedita in Romania. Echipa Foto Funk este deschisa oricarui tip

http://www.fotofunk.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată