Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Educatie

AsociatiiCartiCursuri
GradiniteLiceePortal
ReferateResurseScoli
Universitati

Lista site-urilor inscrise la categoria Educatie

Cursuri in limba engleza ale universitatilor din Anglia in Romania

Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons).

http://www.universitateabritanica.ro

Limba engleza Chisinau: toate scolile si preturi cursuri

Invata engleza in Chisinău in cele mai bune conditii. Afla preturile, vezi raitingul si citeste pe forum recenziile pentru toate scolile de limba engleza.

http://engleza.md

Ideea Europeana

Ideea Europeana va ofera o gama variata de carti si manuale scolare, romane si volume de beletristica, carti didactice, dictionare si enciclopedii, precum si titluri din domeniile: dieta si sanatate, psihologie, psihanaliza, politica si paranormal. Sunt disponibile si o serie larga de e-book-uri, CD-uri, audiobook-uri si noutati din toate domeniile literare.

http://www.ideeaeuropeana.ro/

fotografie digitala, prelucrare photoshop, cursuri foto Bucuresti

Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.

http://www.cursurifotografie.ro

Cursuri de tobe

Acest sait se adresează celor dornici să ia lecții de tobe, pentru a învăța un instrument complex, atractiv și spectaculos, care oferă satisfacții extraordinare. Instrumentul numit baterie poate fi studiat atât pentru a face carieră, cat și ca simplu hobby de timp liber, ori din pură curiozitate.

https://cursdetobe.com

Inscrieri curs inot - Organizam cursuri de inot atat pentru incepatori si avansati, cat si antrenamente pentru grupele de performanta. - hidro terapie

Cursuri inot adulti - Ne adresam celor care stiu ce cumpara si isi doresc un raport pret/calitate mai mult decat corect. Organizam cursuri de inot atat pentru incepatori si avansati, cat si antrenamente pentru grupele de performanta. club inot

http://www.club-inot.ro

Global Learning – Cursuri germana & engleza

Programul „Educația – Pașaportul pentru o viață mai bună” își propune să sprijine copiii care doresc inițierea în limbile germană și engleză, aprofundarea cunoștintelor și perfecționarea acestora. Invățarea limbilor străine se va realiza în același timp cu asimilarea partiularităților de cultur&#

http://cursuri-germana-engleza.ro

Cursuri de salsa in Timisoara

Cursuri de salsa, bachata, kizomba, pachanga si rueda organizate la sediul scolii noastre, intr-un mediu prietenos, alaturi de oameni faini. Detalii despre cursurile scolii noastre, despre petreceri, opinii despre festivaluri, fotografii, clipuri video despre noi si despre salsa in general.

http://salsarebels.ro

Cursuri Satu Mare

Cursuri de calificare in Satu Mare. Blog cu informatii despre cursuri de formare profesionala acreditate ANC, training-uri, workshop-uri si cursuri gratuite finantate din fonduri europene din Satu Mare

http://cursuri-satu-mare.blogspot.ro

Psihoterapie Existentiala Analitica - Logoterapie - Consiliere - SAEL

Psihoterapie existentiala analitica precum si logoterapie, consiliere si insotire, oferite de SAEL Romania, o asociatie in formare.

http://www.sael.ro/

afterschool sector 2 bucuresti

Pache EduCenter este un afterschool situat in sector 2 Bucuresti, nou infiintat, avand ca scop pregatirea copiilor pentru trecerea spre clasele gimnaziale. Aici vor gasi sprijin in efectuarea temelor, isi vor imbogati cultura generala si cunoasterea limbilor straine.

http://www.pache-educenter.ro

Pregatire examen traducatori

Pregătirea persoanelor care doresc să susţină examenul pentru traducători, dar şi tuturor celor interesaţi de traduceri, cursurile vor fi interactive.

http://www.examentraducator-pregatire.ro

Cursuri de calificare ca lucrator social

Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi! Accepta provocarea de a fi si de a avea mai mult!

http://uneltepentrudezvoltare.ro

Cursuri de Germana

Invata germana online cu ajutorul acestor cursuri gratuite cu suport audio. Site-ul include 33 de dialoguri, abecedar complet, 19 lectii pentru incepatori (toate cu suport audio), ghid gramatical si exercitii de gramatica rezolvate.

http://www.invatagermana.net

Lumea copiilor

Gradinita Lumea Copiilor a fost creata din dragoste si pretuire fata de copil, este locul in care fiecare copil creste si se va dezvolta oferindu-i-se grija, educatie si mai ales dragoste.

http://www.lumeacopiilorploiesti.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată