Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Educatie

AsociatiiCartiCursuri
GradiniteLiceePortal
ReferateResurseScoli
Universitati

Lista site-urilor inscrise la categoria Educatie

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

https://eliteducation.ro/

KUPLIO.ro

Portalul KUPLIO.ro este cel mai mare agregator de cupoane și coduri de reducere din România, care adună într-un singur loc, în mod constant, promoții din magazinele online și magazine fizice românești. Într-o formă structurată, vă aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii.

https://www.kuplio.ro/

POWER QUALITY TRADOX - traduceri si cursuri de limbi straine

Power Quality Tradox vă oferă servicii profesionale de traduceri, interpretariat și cursuri de limbi straine, in Timisoara si Arad.

http://www.powerqualitytradox.com

Claudia Groza Lazar - povesti, joc si joaca

Din 2009 am inceput sa realizez ateliere pentru copii. Atunci nu era o oferta atat de larga. Pornind de la o poveste pe care o citeam copiilor, realizau diferite activitati practice: au pus seminte la incoltit, au realizat tablouri din seminte diferite, au fost dirijori si au pus note muzicale pe portativ, au scris povesti. au facut semne de carte, au aflat despre instrumente de masurat timpul, et

https://claudiagrozalazar.ro/

French Cat - cursuri franceza

Oferim cursuri de franceza pentru nivel incepator (5 luni, 2 sedinte saptamanale) sau intermediar (conversational). Cursul pentru incepatori este dedicat in principal celor care nu au mai studiat franceza sau au un nivel foarte elementar si doresc sa lucreze sau sa studieze in Franta sau sa obtina un certificat DELF.

http://www.frenchcat.ro

Cursuri calificare profesionala Bucuresti Lira Cop Creative

Obiectivele principale a programului de comunicare in limba engleza sunt pregatirea cursantiilor la nivel de liceu si universitate, imbunatatirea oportunitatilor de avansare in cariera prin perfectionarea folosirii limbii internationale, imbunatatirea abilitatilor de vorbire publica si predarea cursantilor pentru a se desfasura bine in situatii de afaceri.

http://cursuricalificareprofesionala.ro

Cursuri Autorizate EU

Firma de cursuri autorizate cu experienta de peste 3 ani. Centrul nostru ofera cursuri acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), printre care: manager, antreprenor, formator, manager proiect, infirmiera, legator, resurse umane, arhivar, infirmiera, manager proiect

http://cursuriautorizate.eu/

Cursuri in limba engleza ale universitatilor din Anglia in Romania

Universitatea Britanica aduce tinerilor romani sansa de a studia cursuri ale universitatilor din Marea Britanie aici in Romania. Cursuri de licenta BA - Bachelor of Arts (Hons) si BSC - Bachelor of Sciences (Hons).

http://www.universitateabritanica.ro

Limba engleza Chisinau: toate scolile si preturi cursuri

Invata engleza in Chisinău in cele mai bune conditii. Afla preturile, vezi raitingul si citeste pe forum recenziile pentru toate scolile de limba engleza.

http://engleza.md

Ideea Europeana

Ideea Europeana va ofera o gama variata de carti si manuale scolare, romane si volume de beletristica, carti didactice, dictionare si enciclopedii, precum si titluri din domeniile: dieta si sanatate, psihologie, psihanaliza, politica si paranormal. Sunt disponibile si o serie larga de e-book-uri, CD-uri, audiobook-uri si noutati din toate domeniile literare.

http://www.ideeaeuropeana.ro/

fotografie digitala, prelucrare photoshop, cursuri foto Bucuresti

Cursuri acreditate de tehnica fotografica,prelucrare digitala in fotografie; se studiaza fotografia de arhitectura,fotografia de peisaj,fotografia macro,fotografia de studio,fotografia de produs,fotografia de portret si folosirea corecta a aparatului.

http://www.cursurifotografie.ro

Cursuri de tobe

Acest sait se adresează celor dornici să ia lecții de tobe, pentru a învăța un instrument complex, atractiv și spectaculos, care oferă satisfacții extraordinare. Instrumentul numit baterie poate fi studiat atât pentru a face carieră, cat și ca simplu hobby de timp liber, ori din pură curiozitate.

https://cursdetobe.com

Inscrieri curs inot - Organizam cursuri de inot atat pentru incepatori si avansati, cat si antrenamente pentru grupele de performanta. - hidro terapie

Cursuri inot adulti - Ne adresam celor care stiu ce cumpara si isi doresc un raport pret/calitate mai mult decat corect. Organizam cursuri de inot atat pentru incepatori si avansati, cat si antrenamente pentru grupele de performanta. club inot

http://www.club-inot.ro

Global Learning – Cursuri germana & engleza

Programul „Educația – Pașaportul pentru o viață mai bună” își propune să sprijine copiii care doresc inițierea în limbile germană și engleză, aprofundarea cunoștintelor și perfecționarea acestora. Invățarea limbilor străine se va realiza în același timp cu asimilarea partiularităților de cultur&#

http://cursuri-germana-engleza.ro

Cursuri de salsa in Timisoara

Cursuri de salsa, bachata, kizomba, pachanga si rueda organizate la sediul scolii noastre, intr-un mediu prietenos, alaturi de oameni faini. Detalii despre cursurile scolii noastre, despre petreceri, opinii despre festivaluri, fotografii, clipuri video despre noi si despre salsa in general.

http://salsarebels.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată