Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Pagina 3 ~ Educatie

AsociatiiCartiCursuri
GradiniteLiceePortal
ReferateResurseScoli
Universitati

Pagina 3 ~ Lista site-urilor inscrise la categoria Educatie

Scientific Education ORG

To fulfill this mission, the Scientific Education Organization Board has set the following broad goals: Enhance communication among scientists, professors, students, and the specialists; Promote and defend the integrity of science, education and its use; Provide a voice for science on societal issues; Increase public engagement with science and education; Advance international cooperation in scien

http://www.scientificeducation.org

Cursuri de calificare si formare profesionala

Centrul nostru de pregatire profesionala organizeaza o gama variata de cursuri de calificare si cursuri de formare profesionala. inscrie-te si beneficiaza de o reducere de 10% la orice curs.

http://www.cppalexanders.ro

AmdSchool AfterSchool Cursuri copii bucuresti

AMDSchool este mediul educational, elegant si placut format dintr-o echipa competitiva de traineri specializati, oferind cursuri de after school , arte martiale, dans(dans contemporan, dans sportiv), muzica(canto,pian,chitara,vioara), balet, limbi straine(engleza, germana). Alaturi de noi puteti sa va exersati propriile hobby-uri artistice sau sa va dezvoltati abilitatile muzicale si lingvistice

http://www.amdschool.ro

Gradinita particulara Bucuresti

Cenusareasa si-a pierdut pantoful? Nu, l-am gasit noi la Gradinita Cartea cu Povesti, singurul loc de poveste din Bucuresti! Afla mai multe informatii accesand pagina noastra, www.carteacupovesti.ro sau vizitandu-ne pe str. Aurel Vlaicu, nr. 127A, sector 2.

http://www.carteacupovesti.ro

Cursuri competente antreprenoriale

FDP are sediul central la Bucuresti, trei filiale in tara (Arad, Cluj si Dambovita) si isi desfasoara activitatea la nivelul a patru regiuni din Romania (Bucuresti Ilfov, Vest, Nord-Vest, Sud-Muntenia). Oferim oportunitati socio-educative si consiliere in vederea integrarii profesionale, persoanelor aflate in situatie de risc social.

http://fdpsr.ro

Cursuri de calificare gratuite

Fundatia Dezvoltarea Popoarelor ramane fidela misiunii sale de a oferi oportunitati socio-educative si de integrare profesionala persoanelor aflate in situatie de risc social. In viziunea FDP, fiecare persoana isi poate valorifica talentele cu care a fost inzestrata.

http://cursuri-locdemunca.fdpsr.ro

Scoala de Make Up Ramona Chirita

Scoala de make-up Ramona Chirita organizeaza cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati. Inscrie-te la cursuri de makeup la tel. 0733-842-999 sau e-mail. Vezi poze de la cursuri si convinge-te ca Scoala de Make Up Ramona Chirita este cea mai buna alegere pentru tine.

http://www.scoalamakeup.ro

Cursuri Make-up

Acest site se adreseaza persoanelor care doresc sa efectueze cursuri de make-up profesional, care doresc o cariera de make-up artist. Cursurile se desfasoara la sediul din Baba Novac, dimineata partea tehnica si dupa amiaza partea practica

http://www.manuelagisca.ro

Scoala de Coafura Intercoiffure Romania

Scoala de coafura in Bucuresti si Buzau - una din cele mai bune din tara. Organizeaza cursuri intensive de coafura. Diploma acreditata.

http://www.academiaintercoiffure.ro

Cursuri de calificare

Cursuri de Perfectionare - Modulele aditionale iti aduc cele mai noi informatii in domeniu si va ajuta sa utilizati intr-un mod eficient cunostintele dobandite pana acum.

http://www.cursuri-feminis.ro

Pregatire muzicala pentru copii : lectii de pian, cursuri de chitara, lectii de canto si de vioara

Academia de muzica pentru copii ofera cursuri de pian, lectii de chitara si de canto sau vioara. Lectii de pian se pot face individual iar cursuri de chitara in cadrul unei grupe. Lectiile de canto sunt recomandate tuturor, la fel si educatia muzicala

http://www.musicacademy.ro

Gradinita de Vara si Scoala de Vara

Program de vara 19 iunie-31 iulie, 15 august-15 septembrie. Program luni-vineri, 08.00-19.00, pret 1200 lei cu 5 mese incluse. Activitati pentru gradinita si scoala de vara, la cerere si contrac cost: excursii, tabere, workshop-uri, etc

http://www.littleangels.ro

Socioterapie (copii si adolescenti timizi, introvertiti)

Detinatoare a distinctiei Cea mai buna profesoara de arta actorului pentru copii si adolescenti, coordonatoarea cursului, Daniela Minoiu este in acelasi timp o talentata actrita a teatrului Nottara si un desavarsit pedagog, avand studii si de psihoterapie.

http://www.cursuri-de-actorie.ro

Centru de pregatire pentru lucrul la inaltime

Cursurile academiei de lucru la inaltime sunt realizate sub egida Petroleum Safety Solutions si Capital Safety. Trainingurile sunt sustinute de catre persoane calificate, cu experienta, absolvente a cursurilor ITFH si Tag Capital Safety.

http://www.safetyacademy.ro

Furnizori de cursuri

CEI asigura in calitate de furnizor programe ofera cursuri si traininguri dupa preferinta, la sediul noastru sau al societatii dumneavoastre, dupa orare stabilite de comun acord, cu numar de cursanti variabil, in functie de necesitatile de moment.

http://www.trainingcourseweb.com
Pagina 3

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată