Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Social

AmbasadeAsociatiiAzile de batrani
DiasporaFundatiiInstitutii
LegislatieMinoritatiPolitica
Primarii

Lista site-urilor inscrise la categoria Social

Birou Mediator Brasov - Mediator Cristina Ardelean

Nu ezitati sa apelati la mediatorul Cristina Ardelean, din Brasov, pentru serviciile dorite. Efectuand contracte de mediere in mai multe domenii. Procedura medierii poate incepe cu o etapa prealabila si care se concretizeaza in incheierea unui contract de pregatire a medierii incheiat intre mediator si partea care doreste sa initieze aceasta procedura alternativa de rezolvare a conflictelor dintre

http://www.birou-mediator-brasov.ro

camin de batrani seniorvila

In complexul "Mosia Bunicilor" avem si o sectie aparte (complex separat) pentru persoane cu nevoi speciale (Alzheimer, Parkinson si alte boli ale batranetii). Aceasta are caracteristicile unui sanatoriu, camere comune, ingrijire personala …. tot ce se poate pentru a oferi o viata decenta persoanelor dependente.

http://seniorvila.ro/

Cabinet Avocat Brasov - Avocat Penal Civil - Consultanta Juridica

Cabinet Avocat Brasov va ofera servicii de consultanta juridica. Daca aveti nevoie de un avocat penal sau un avocat civil apelati la Avocat Ardelean Sorin!

http://www.avocatardeleansorin.ro

Camin Millenium

Camin Millennium asigura ASISTENTA Medicala‚ 24/24h prin medic, asistente, infirmiere; RECUPERARE medicala si mentinerea conditiei fizice, Kinetoterapeut; CAZARE/MASA in camere cu 2-4 locuri, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, TV LCD, cablu tv.

http://www.caminmillennium.ro

Caminul de batrani Acasa la bunici

Centrul de ingrijire si asistenta medicala a batranilor Acasa la bunici se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort.

http://www.caminul-acasa-la-bunici.ro/

Camin de ingrijire batrani Bucuresti

La caminul de ingrijire “Acasa la bunicii nostri”, batranii au parte de conditiile optime pentru un trai mai mult decat decent, iar acestia pot primi oricand vizita familiei si a celor dragi.

http://www.camindeingrijirebatrani.ro/

Recuperare Daune Asigurari

Formam o echipa de avocati profesionisti specializati in recuperarea banilor in cazul daunelor din asigurari.Aparam interesele clientilor si ii reprezentam impotriva societatilor de asigurare care nu respecta termenii contractelor si amana platirea pagubelor suferite de clienti.

http://www.recuperaredauneasigurari.ro

Alcoolismul si depresia

Asociatia constantin vine in sprijinul celor care au dependente precum alcoolismul, consumul de droguri, depresia, sinucidere, violenta sau tristete.

http://constant-in.org

cabinet avocat bucuresti - daniela lixandru

cabinetul individual de avocat din bucuresti lixandru daniela ofera servicii de consultanta, drept social, drept imobiliar, dreptul imigratiei, insolventa si litigii

http://www.avocatlixandrudaniela.ro/

camin de ingrijire batrani in bucuresti, sector 5

caminul de batrani - acasa la bunicii nostri - este locul unde batranii isi pot gasi linistea si pot avea parte de ingrijirea necesara in functie de nevoile si problemele lor, primesc in permanenta asistenta medicala si psihologica, fiind sub continua supraveghere a unui personal calificat in ingrijirea persoanelor in varsta.

http://www.camindeingrijirebatrani.ro

Catalin Predoiu

Am facut pasul înainte în politică pentru că vreau o Românie în care tinerii să îşi poată dezvolta o carieră pe termen lung, în care veniturile cetăţenilor să crească, în care oamenii să ducă o viaţă normală, liniştită. Vreau o Românie puternică şi civiliza

http://www.predoiu.ro

Legislatie

Legislatie la zi prin software-ul site-ului nostru ce iti ofera acces la legislatie romaneasca si cea europeana. Persoanele juridice au ales soft-ul de legislatie creat de noi

http://www.legisromania.ro

Samanism

Are you passionate, young and need to wake up and go beyond the limitations of this world? The world we stay is only a passing phase and by joining Astral Committee you get a chance to meet those who have already seen the unseen and those who wish to go across the limits. This is an entirely new concept that is designed to bring all likeminded people on one platform. If you are interested in occul

http://www.comitetulastral.eu

ionel arsene deputat psd neamt

ionel arsene este un om politic din neamt, presedinte al psd neamt si deputat in parlamentul romaniei, ales in colegiul 7 neamt.

http://www.arseneionel.ro

Legis Ctce - distribuitor autorizat ctce piatra neamt

Legisctce.ro va ofera intraga gama de aplicatii legislative profesionale: legis studio, legis plus, euro legis, intra legis, euro jurisprdenta, precum si noul organizator electronic al activitatii avocatilor, avocat pro.

http://www.legisctce.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată