Pagina 27 ~ Ulei de margareteUleiul de margarete este recunoscut in lumea intreaga ca fiind bun pentru tratarea multiplelor afectiuni.Acesta se obtine prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui.Uleiul obtinut dezvolta proprietati speciale de fermizare si tonifiere.Are o culoare galbena verzuie si prezinta un miros usor vegetal. http://ulei-de-margarete.3x.ro/Pagina 27 ~ Alte site-uri din categoria Magazine onlineCosmetica verdesc.rul-grup.sa - vanzare piese utilaje agricole si tractoare, rulmenti bucuresti, u445, u650Freza pt unghiiGel 3 dManichiura semipermanentaJucarii educative si accesorii pentru copiiVopsele acrilice pentru unghiiTratament psoriazisUv gel neonUlei de argan roMagazin online de produse naturisteFrench acrylCulori acrilice unghii
|
Urmariti-ne pe FacebookCautare in site |