Pagina 6 ~ Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal | Generated by WebThumbnail.org

De 20 de ani interacționăm cu sistemul de învățământ – particular și de stat- în calitate de profesori dar și de părinți .

Am parcurs din dublă perspectivă clasele primare, gimnaziale și liceale. Am susținut evaluări naționale și probe de bacalaureat.

Am trăit alături de copii emoțiile examenelor dar și bucuria reușitei. Din dorința de a optimiza metoda de predare din cadrul centrului de meditații , ne-am inspirat și din celelalte sisteme educaționale și am adaptat ceea ce am considerat util. Noi nu predăm sau consolidăm doar conținuturi de programă ci și alte tipuri de noțiuni adiacente pe care cursanții le savurează și le învață cu plăcere.

În cadrul ședințelor de meditații, împletim formalul cu nonformalul, folosim metode moderne armonios îmbinate cu cele tradiționale, care să eficientizeze procesul de învățare. Suntem de părere că trebuie să te reinventezi, să captezi în permanență interesul copiilor, să vezi ce le place… altfel spus “să ții pasul cu ei”.

https://eliteducation.ro/

Pagina 6 ~ Alte site-uri din categoria Cursuri

Cursuri autorizatee-Calificare: blog cu informatii despre cursuri calificare si instruireBlog e-manageri la dispozitia managerilorPortal de cursuri si traininguriBlog dedicat instruirii: cursuri calificare, formare profesionalaArticole la scoala onlineTheta Healing RomaniaManagement de Proiect, Achizitii publice, Fonduri europeneYourAcademy - Academia de cursuri online!Project Management in Constructiicursuri acreditate,cursuri cosmetica,cursuri manichiura,curs coafor,cursuri masaj,curs unghii falsecursuri de cosmetica intensive in Bucuresti, acreditate CNFPA cu diploma recunoscuta internationalcursuri manichiura pedichiura cu program flexibil,diploma recunoscuta international,plata in ratecursuri coafor in Bucuresti, locatie centrala, cu program si in weekend. Cursuri coafor acreditatecursuri de calificare profesionala, cursuri de manichiura in Bucuresti, cursuri acreditate CNFPAcursuri calificare, cursuri unghii false, cursuri CNFPA, curs de unghii false, plata in rateCursuri de croitorie, tipare, gradare, moda, design, bijuterii artizanaleCursuri acreditate de design vestimentar - Istituto di Moda Salomeia TrutaCursuri Bell de limba engleza onlineCentru Formare ProfesionalaCursuri englezaEducation blogCursuri - cursuri online - anunturilectoform consulting - cursuri autorizate cnfpaCursuri Bell pentru copii limba engleza si limbi straine
Pagina 6

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată