Pagina 5 ~ Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal | Generated by WebThumbnail.org

De 20 de ani interacționăm cu sistemul de învățământ – particular și de stat- în calitate de profesori dar și de părinți .

Am parcurs din dublă perspectivă clasele primare, gimnaziale și liceale. Am susținut evaluări naționale și probe de bacalaureat.

Am trăit alături de copii emoțiile examenelor dar și bucuria reușitei. Din dorința de a optimiza metoda de predare din cadrul centrului de meditații , ne-am inspirat și din celelalte sisteme educaționale și am adaptat ceea ce am considerat util. Noi nu predăm sau consolidăm doar conținuturi de programă ci și alte tipuri de noțiuni adiacente pe care cursanții le savurează și le învață cu plăcere.

În cadrul ședințelor de meditații, împletim formalul cu nonformalul, folosim metode moderne armonios îmbinate cu cele tradiționale, care să eficientizeze procesul de învățare. Suntem de părere că trebuie să te reinventezi, să captezi în permanență interesul copiilor, să vezi ce le place… altfel spus “să ții pasul cu ei”.

https://eliteducation.ro/

Pagina 5 ~ Alte site-uri din categoria Cursuri

Cursuri resurse umaneCursuri de Calificare Autorizate, Cursuri Calificare BucurestiCursuri e-learning, educatie, training online & carti electroniceCursuri acreditate de formare profesionalaDrpcivCursuri Formare ProfesionalaAtelierele ILBAH Centru de Formare Profesionalafollow me: cursuri engleza bucuresti in titan, vitan si drumul tabereiitaliana incepatoriLimba franceza onlineCursuri de Coaching si ManagementAgentia de cursuri si traduceri ACTdesign of teaching | cursuri de perfectionare in domeniul invatamantului, cursuri pentru studenti, cursuri pentru parinti, cursuri pentru practicieniagentia de cursuri si traduceriFides, Traduceri si Cursuri Limbi StraineCursuri in Timisoarae-Calificare cursuri de calificare si instruireScoala de Studii Comerciale BacauCursuri limbi straine pentru copiiLife coachingLearn2b -cursuri & ateliere, workshopurialege tu profesia - centrul de formare profesionalaCursuri stilistBlog despre instruire si cursuri de calificare autorizateCursuri Programare si Training IT de Inalta Calitate
Pagina 5

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată