Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Pagina 3 ~ Sanatate / Medicina / Sport

BoliCabinete / CliniciEchipament medical
FarmaceuticaInformatica medicalaNatural
Organizatii / InstitutiiPortalProduse medicale
ResurseSaloane de frumuseteSpitale
AlpinismArte MartialeAuto / Moto
BaschetBoxCiclism
Culturism/FitnessDansDiverse
Echipamente sportiveFederatiiFormula 1
FotbalGimnasticaHandbal
HocheiPescuitPortal
Tenis

Pagina 3 ~ Lista site-urilor inscrise la categoria Sanatate / Medicina / Sport

Clinica Stomatologica Sector 1

Clinica Dental Place dispune de cea mai noua tehnologie in domeniul stomatologiei estetice (dispune de tehnologia CAD-CAM 3D CEREC de realizare a coroanelor ceramice in cadrul clinicii intr-o ora) si chirurgiei oro-maxilo-faciale (FAST&FIXED System - implanturi si lucrare fixa intr-o zi sau folosirea tehnicilor inovatoare de reconstructie osoasa cu ajutorul Membranei PRF=Platelet Rich Fibrin).

http://www.dental-place.ro/

Cursuri de inot initiere si performanta pentru copii CS Aquis Bucuresti

CS Aquis Bucuresti ofera copiilor cursuri de inot initiere, perfectionare si performanta. Cursuri inot pentru copii incepand cu varsta de 2 ani.

http://www.cursuri-inot-aquis.ro

Rina 90

Rina este una dintre cele mai utilizate si cunoscute diete, folosite din ce in ce mai mult de persoanele ponderale si supra-ponderale. Ea ajuta persoanele cu greutate sa scape de greutate intr-un timp foarte scurt.

http://www.dietarina.ro/

Medic de familie constanta - Family Care

Scopul nostru este protejarea resursei de sanatate a fiecarui organism, motiv pentru care suntem foarte atenti in diagnosticarea foarte precoce a oricaror afectiuni. Oferim asistenta medicala primara pe raza municipiului Constanta atat in ambulator cat si prin vizite medicale la domiciliu.

http://www.medic-familie-constanta.ro

LaPedaleDrobeta.ro - Magazin biciclete, componente, service

🌟 Cauti o #bicicleta #model #2017 ? 🌟 Ai deja o bicicleta, dar ai nevoie de ceva #accesorii in plus la ea? 🌟 Iti doresti sa #comanzi de la un #magazin ce isi #respecta #clientii, ofera #garantie si #calitate superioara atat fizic cat si pe #online? 🌟 Esti in trecere si ai nevoie de #service? 🌟 Nu ai loc de depozitare pentru bicicleta si vrei sa #inchirie

http://LaPedaleDrobeta.ro

BIOCIDE BIODEGRADABILE virucide, bactericide, fungicide - MIDRA.ro

PERAL S este un biocid biodegradabil care se poate folosi pentru dezinfectarea bazinelor de apa dulce, decontaminarea lacurilor, cresterea pestilor si sterilizarea sistemelor de apa de racire industriala.

http://www.midra.ro

Calivita Tanase

Tel: 0723 275 694 / 0722 361 880 Email: contact@calivita-tanase.ro Email: mihaitanase2005@yahoo.com Email: mariatanase2015@yahoo.com Site: http://www.calivita-tanase.ro/

http://www.calivita-tanase.ro/

Arena Squash Bucuresti

Sala de squash a Clubului AEROSQUAH este locul ideal unde va puteti provoca prietenii sau colegii. Amenajat modern, conform standardelor internationale, va sunt puse la dispozitie toate facilitatiile necesare comfortului dumneavoastra, astfel incat sa va antrenati, relaxati si sa socializati in cel mai placut mod.

http://aerosquash.ro/

Laborator analize alimente Cluj

Sygal este singurul laborator privat de analize a alimentelor, din Cluj Napoca. Tarifele practicate sunt mai mici decat cele de la DSV si in plus, preluam probe direct de la fabrica, abator sau restaurant.

http://sygal.ro/

Sport for all Covasna

In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport. De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Spor

http://www.sport4allcv.ro

Indeeway | Magazin Online | Camasi, Tricouri, Prosoape, Lenjerii de pat, Articole Bumbac 100%

Terapia florala Bach este o modalitate de ameliorare a dezechilibrelor emotionale si mentale ale fiintei umane, cu ajutorul remediilor obtinute din florile diferitelor plante.

http://www.terapiafloralabach.ro

Stomatologie Targu Jiu

Acest cabinet stomatologic funcționează din anul 2004 și oferă cele mai noi și moderne tratamente stomatologice. Pentru pogramare ne puteți contacta la numere de telefon afișate pe pagina de contact, sau puteți face o programare direct de pe site.

http://www.stomatologietargujiu.ro

Aparat Dentar Safir

Clinica stomatologica specializata in implantologia dentara. Printre celelalte servicii oferite enumeram: chirurgie dentara, protetica fixa si mobila, aparate dentare, endodontie la microscop, ortodontie, albirea dintilor, estetica dentara.

http://www.centruldeimplantologie.ro

Aloe vera

Produsele aloe vera sunt obtinute din plante selectionate cu grija, ce cresc pe fermele proprii Aloe Vera Forever Living. Gelul obtinut din frunzele uriase de aloe contin pulpa de aloe vera si sunt naturale 100%. Forevers te ajuta la legerea produsul specific nevoilor tale. Fii sanatos, fa comenzi forever.

http://www.forevers.ro

Epilare definitiva

JOYA SALON Totul intr-un singur loc - Un look perfect, par cu stralucire de oglinda si culoare superba! Unghii de vedeta, tunsoare in ultimele tendinte, coafura de invidiat, echipa de specialisti, produse de top, numai la JOYA SALON.

http://www.joyasalon.ro
Pagina 3

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată