Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Portal

Lista site-urilor inscrise la categoria Portal

Promovam Romania

Amintiri din Romania are 4 obiective esentiale pe care doreste sa le promoveze: Descopera Romania, Protejeaza Romania, Iubeste Romania, Promoveaza Romania.Amintiri din Romania este un site care vrea sa promoveze Romania, o tara frumoasa in care locuiesc oameni frumosi. Vrem sa promovam istorie si cultura, obiceiuri si locuri frumoase care pot fi vizitate si admirate.

http://www.amintiridinromania.ro

TravelBot - E timpul pentru o vacanta

TravelBot este un site ce încerca sa ajute utilizatorul prin automatizarea procesului de cautare. Indexeaza multe site-uri de la diverse agen?ii ?i cauta prin con?inutul lor, iar când gase?te anun?a utilizatorul prin mail.

http://travelbot.ro

Cazare Baile Felix

Portal cu unitatile de cazare din Baile Felix.Le gasiti pe site: Pensiuni din Baile Felix, Vile din Baile Felix, Hoteluri Baile Felix cu informatii, telefoane de contact si 24 de imagini, astfel ca puteti alege usor locul cel mai bun de cazare in Baile Felix.

https://cazarebailefelix.ro/

Cazare apartamente - intra pe www.vreucazare.eu

Portalul www.vreaucazare.eu este cel care iti usureaza cautarile pentru o vacanta ta. Primesti pe email ofertele unitatilor de cazare. vreaucazare.eu - cere , primesti , alegi.

http://vreaucazare.eu

Stiri Baia Mare

Portal de stiri din Baia Mare Maramures,stiri si informatii actualizate ora de ora

http://www.exclusiv24.net/

Turism Dolhasca

Site oficial al Centrului National de Informare si Promovare Turistica Dolhasca. Dolhasca este o localitate cu statut nou pe harta judetului Suceava incepand cu aprilie 2004, oras proaspat infiintat prin vointa unanima a locuitorilor.

http://www.cniptdolhasca.ro

Xplore-Romania - Prin exemple pozitive avem sansa sa aratam cine suntem cu adevarat

Xplore-Romania e un spatiu in care oricine sa isi poata umple sufletul cu frumusetea acestor meleaguri, un loc in care romanii se pot redescoperi pe ei insisi, un instrument de cunoastere pentru strainii care doresc sa stie mai multe despre tara noastra.

http://www.xplore-romania.ro

acasa - turism romania

turism romania.ghid de informare turistica.

http://www.turism.ghidinfo.ro/

Hunt Romania

HUNT ROMANIA is a company born of the passion and dreams of a young hunter,which is on the third generation of male hunters.

http://www.huntromania.com

Rezervari direct la hotelieri

Tur Mania este un portal de turism cu rezervari direct la hotelieri, ce are ca scop crearea unui ghid on-line cu o vasta colectie de locatii din Romania, pentru a le putea oferi vizitatorilor portalului sa-si aleaga singuri destinatia.

http://www.turmania.ro

Bike în estul Ungariei

De ce ar trebui să vă organiza excursii roata parte de sud-est a Ungariei, Békés oraș liniștit și împrejurimile sale, vizitatorul poate aștepta pentru serviciul? Aceasta este ceea ce site-ul a ONG-urilor de "BékésBringa ", orașul este de-a face cu bicicleta. Cunoștințe utile, practice a orașului și a regiunii de motociclisti care vizitează

http://bringa.bekes.hu

Cazare Busteni Brasov Sibiu Bran

Cereri de rezervari online la principalele unitati turistice din Moldova, Maramures, Bucovina, Brasov, Mamaia, Marginimea Sibiului, Delta Dunarii, Transfagarasan, Valea Oltului, Valea Prahovei, Transilvania, Cheile Bicazului, Bucuresti, Bran

http://www.hotero.ro

vreauSAmerg | Ghidul tau inteligent

Serviciul vreauSAmerg.ro o platformă de tipul Location Discovery centrată pe locații și ofera informații relevante și actualizate - pune la dispoziția utilizatorului informații privind datele de contact, localizarea pe hartă, programul de lucru și alte facilități și/sau servicii. Adăugarea de locuri și afaceri locale este g

http://vreauSAmerg.ro

Ferma animalelor Ograda Vesela

Ferma animalelor Ograda Vesela va ofera posibilitatea de a petrece o zi placuta impreuna cu copiii dumneavoastra si de a avea ocazia sa ii introduceti in frumoasa lume a animalelor aflate in mediul lor natural. Email: info@ogradavesela.ro Nume: Ograda Vesela Adresa website: www.ogradavesela.ro Telefon: 0310809051 Oras: Arsa, Mangalia

http://www.ogradavesela.ro
Pagina 1

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată