Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Proiecte

Lista site-urilor inscrise la categoria Proiecte

starofservice: O nouă cale să cumperi servicii

StarOfService este o platformă online, capabilă de a conecta clienții cu furnizorii de servicii din toată România. Site-ul web oferă diverse categorii de servicii oferite de profesioniști calificați, printre care fotografi, DJ, antrenori personali, mecanici sau arhitecți. Prin StarOfService poți angaja cei mai buni profesioniști la un preț

HTTP://www.starofservice.ro

Tehnologii noi, echipamente unice pe plan mondial

Echipa Eneas Business, formată din profesioniști de succes, își propune să aducă pe piața românească ultimile tehnologii din diverse domenii de activitate, echipamente unice pe plan mondial.

http://www.tehnologiinoi.ro/

Vand Cherestea Cele mai bune preturi

vand cherestea direct de la depozitul din soseaua chitilei nr. 192 sector 1 bucuresti. dispunem de stocuri de cherestea, grinzis multe alte produse din lemn pentru constructii.

http://vand-cherestea.ro/

POCU 2014 - 2020

Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014 – 2020 finantat de Uniunea Europeana. Apeluri si cereri de propuneri, proiecte finantate din fonduri europene si informatii despre cursurile si facilitatile oferite prin program

http://pocu-2014-2020.blogspot.ro

Executam foraje de mica si mare adancime pentru puturi de apa pompe de caldura

Executam foraje profesionale pentru puturi de apa si Pompe de Caldura, in toate zonele tarii. Avand in dotare echipamente profesionale, personal calificat in domeniul forajelor, si o experienta de peste 8 ani , va puteam GARANTA calitatea, promtitudinea , si seriozitatea, in executarea oricarui foraj dorit de catre dumneavoastra sau firma dumneavoastra. Perioada de executie a unui foraj la o adanc

http://www.amdecologic.com

Proiecte parcuri solare fotovoltaice de vanzare.

Proiecte parcuri solare fotovoltaice de vanzare. Proiectare, Instalare si Montaj panouri fotovoltaice

http://www.eltexsolar.ro

Info Instalatii

Solutia cea mai buna a unei probleme este, de cele mai multe ori,si cea mai simpla. Din pacate insa, din cauza lipsei de informatii sau a unor sfaturi " binevoitoare ", alegem drumul cel mai complicat si mai costisitor. Ne propunem sa venim in ajutorul tuturor celor care vor sa aiba o viziune clara asupra problemelor legate de instalatii si care isi doresc sa si le rezolve rapid si eficient. Nu

http://www.info-instalatii.ro

ambalaje din plastic

Distribuitor masini de amabalat, termocontractie, vidat, plastice.

http://www.masini-de-ambalat.ro/

Rosia Montana - oameni, valoare minerit

: Rosia Montana este o localitate cu traditie in minerit. Proiectul de la Rosia Montana propus de catre RMGC este o sansa reala de dezvoltare economica a comunitatilor miniere din zona muntilor Apuseni.

http://www.rosiamontanaonline.ro

Pergole si copertine retractabile,mobile,fixe,pereti transparenti Gibus

Cele mai bune copertine retractabile, pergole, pereti transparenti, copertine mobile, copertine fixe Gibus, modele copertine si pergole la cel mai bun pret.

http://gibus.ro

La Cafele

Intra in lumea "La Cafele" unde gasesti cele mai bune sfaturi in dragoste si cariera, remedii naturiste sau solutii la problemele tale zilnice. Stai la o cafea cu noi si descopera un site de identitate feminina.

http://www.lacafele.ro

Energocert - certificare si audit energetic

Societatea Energocert Consult Srl elibereaza certificate de performanta energetica, in termen de 2 zile de la masuratori (fara taxa de urgenta). Reduceri pentru programul Prima Casa IV. Valabilitatea certificatului este de 10 ani.

http://www.energocert.ro

Panouri Solare

Bine ati venit in portalul online http://e-panourisolare.info/. Veti gasi aici informatii pentru toate tipurile de panouri solare, panouri solare plane, panouri solare tuburi vidate, panouri solare plane vidate, dar si accesorii panouri solare.

http://e-panourisolare.info/

Sauna - Saune de lux - Saune Brasov - Infrasaune

Producem incepand cu anul 1995 ,sub licenta austriaca saune atat pentru piata europeana (exportam anual 2000-3000 saune),cat si pentru piata interna.

http://www.saune-brasov.ro
Pagina 1
123

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată