Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Pagina 2 ~ Educatie

AsociatiiCartiCursuri
GradiniteLiceePortal
ReferateResurseScoli
Universitati

Pagina 2 ~ Lista site-urilor inscrise la categoria Educatie

Pregatire examen traducatori

Pregătirea persoanelor care doresc să susţină examenul pentru traducători, dar şi tuturor celor interesaţi de traduceri, cursurile vor fi interactive.

http://www.examentraducator-pregatire.ro

Cursuri de calificare ca lucrator social

Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi! Accepta provocarea de a fi si de a avea mai mult!

http://uneltepentrudezvoltare.ro

Cursuri de Germana

Invata germana online cu ajutorul acestor cursuri gratuite cu suport audio. Site-ul include 33 de dialoguri, abecedar complet, 19 lectii pentru incepatori (toate cu suport audio), ghid gramatical si exercitii de gramatica rezolvate.

http://www.invatagermana.net

Lumea copiilor

Gradinita Lumea Copiilor a fost creata din dragoste si pretuire fata de copil, este locul in care fiecare copil creste si se va dezvolta oferindu-i-se grija, educatie si mai ales dragoste.

http://www.lumeacopiilorploiesti.ro

cursuri iasi

Aprendis este un centru de formare profesionala care organizeaza cursuri autorizate, acreditate in Iasi. aprendis este un centru de educatie care organizeaza cursuri autorizate in iasi de ministerul muncii si ministerul educatiei: curs inspector resurse umane curs contabil curs formator curs cadru tehnic psi curs inspector ssm curs trainer curs barman curs machiaj curs cosmetica curs

http://www.cursuri-iasi.ro

Societate specializata in consultanta HR si formare profesionala a adultilor

Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions S.R.L. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.

http://www.lifelong.ro

Cursuri in Iasi

Cursuri de calificare in Iasi. Blog cu informatii despre cursuri de formare profesionala, training-uri, workshop-uri, seminarii si cursuri gratuite finantate din fonduri europene organizate in Iasi

http://cursuri-iasi.blogspot.ro

Portal Invatamant

Stiri si Informatii utile pentru parinti si elevi despre invatamantul din Romania. Simulare si evaluare nationala, sfaturi pentru bacalaureat 2016.

http://www.portalinvatamant.ro

Cuvinte care incep cu anumite litere

Cauta cuvinte care incep cu, se termina cu sau contin anumite litere. Cauta anagrame pentru orice cuvant din limba romana sau definitii din DEX si combinatii de litere. Folositor pentru spanzuratoarea, scrabble sau alte jocuri de cuvinte. Analizeaza literele din fiecare cuvant si gaseste cuvinte asemanatoare.

http://www.cuvintecare.ro

Rainbow Kids gradinita si afterschool

Gradinita particulara localizata ultracentral in Bucuresti Sector 5 zona parcului Izvor, Cotroceni. Vezi imagini si localizarea pe harta cat si si programul alaturi de informatii despre metodele moderne de predare.

http://rainbowkids.ro

Scrie cu diacritice

Referitor la sistemul de operare Windows, putem spune ca permite instalarea unei tastaturi in limba romana, ceea ce inseamna ca oricine va avea posibilitatea sa scrie folosind diacritice. Este posibil sa primiti un text deja scris de la o anumita persoana, iar modificarea lui se poate face destul de greoi. In aceste conditii, puteti apela la unele persoane din acest domeniu ce va poate ajuta pentr

http://diacritice.bioelite.ro/

Cursuri de limba germana Bucuresti - Accesis

Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina. Suntem prima firma care a introdus un sistem online de invatare a englezei si germanei pentru examene.

http://www.accesisavt.ro

Cursuri de Make-up Manuela Gisca Bucuresti

Scoala de make-up Krasny Mask este un concept nou prin care se urmareste lansarea de profesionisti in arta machiajului printr-o serie ampla de cursuri. Scoala de make-up Krasny Mask infiintanta de Manuela Gisca va asteapta pe strada Banul Manta in Bucuresti, cu cele mai bune si ieftine cursuri de make-up profesionist.

http://www.krasnymask.ro

Cursuri manichiura Bucuresti

Feminiís organizeaza cursuri acreditate de calificare profesionala in manichiura-pedichiura clasica si SPA. Veti invata sa realizati manichiura si pedichiura intr-un mod profesionist, respectand toate normele de igiena si de sterilizare. De la noi veti deprinde notiunile specifice acestei meserii incepand cu anatomia mainii, cum sa va abordati corect clientii, sterilizarea instrumentelor, dar

http://cursuri-feminis.ro/cursuri/manichiura-pedichiura/

Cursuri calificare barmani

Incepand cu februarie 2012 sustinem /cursuri de specializare si calificare barmani/sub supravegherea CNFPA. Mai mult, am fost selectati de catre cel mai mare importator / distribuitor de bauturi premium din Romania, BDG Import, pentru desfasurarea unui proiect de/training / cursuri barmani/prin care se urmareste atingerea unui numar de peste 350 barmani.

http://www.baracademy.ro/curs-calificare-barman
Pagina 2

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată