Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Pagina 2 ~ Social

AmbasadeAsociatiiAzile de batrani
DiasporaFundatiiInstitutii
LegislatieMinoritatiPolitica
Primarii

Pagina 2 ~ Lista site-urilor inscrise la categoria Social

Notari Publici Arad - NotariPubliciArad.info

Notari Publici Arad - NotariPubliciArad.info Doar aici veti gasi rapid lista notarilor publici din Arad, cei mai buni notari publici din Arad. NotariPubliciArad.info este un portal util cu toti notarii publici din Arad si zonele din jur, notari care se promoveaza pe cel mai bun portal online.

http://www.notaripubliciarad.info

birou executor judecatoresc bucuresti

biroul executorului judecatoresc bati dan cristian isi desfasoara activitatea in bucuresti si judetele ilfov, calarasi, giurgiu, ialomita si teleorman avand competenta teritoriala a curtii de apel bucuresti. executorii nostrii va stau la dispozitie cu solutii pentru executrari silite, titluri executorii, poprire, sechestru judiciar si asigurator, confiscari.

http://www.bejabc.ro

Antitrafic - Victimele traficului in Europa

Asociația Alternative Sociale a creat antitrafic.ro in cadrul unui proiect in parteneriat cu UE pentru prevenirea si combaterea traficului de fiinte umane si a criminalitatii in Uniunea Europeana.

http://www.antitrafic.ro

ziarul viitor

România are nevoie de democraţie pur europeană şi dacă se ridică criza politică la nivelul Parlamentului, este nevoie de alegeri anticipate, pentru reducerea instabilităţii politice, şi nu prin CCR, care este politizată şi este nu în acord cu voinţa democratică a electoratului. Alianta USL se rupe din cauza că nu exista difer

http://www.ziarulviitor.ro

Mediator Baia Mare

Medierea este o varianta folosita in rezolvarea celor mai multe dispute. Mentinerea relatiilor dintre parti este probabil cel mai mare avantaj, dar si costurile sunt mult mai mici decat in cazul proceselor. Vizitati pagina noastra web pentru mai multe detalii.

http://mediator-baiamare.ro

Fundatia Umanitara Sfanta Clara

Fundatia Umanitara "Sfanta Clara" Str.prof.C.Bors nr.12 610252-Piatra Neamt,Romania CIF :8925266/11.11.1996 Tel : 0040.742 197 690 Loghin Iulian-Vandu - Presedinte fundatia_sfantaclara@yahoo.ro Fundatia Umanitara "Sfanta Clara" din Piatra Neamt este o organizatie neguvernamentala,nonprofit ,cu personalitate juridica, in slujba persoanelor aflate in nevoi:batrani,copii si fa

http://www.fundatiasfclara.ucoz.org

Caminul de batrani Acasa la bunici

Centrul de ingrijire si asistenta medicala a batranilor Acasa la bunici se afla la 10 minute de centrul Bucurestiului si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort.

http://www.caminul-acasa-la-bunici.ro

LEVEL Association NGO

LEVEL Association is a Romanian NGO founded in 2011 and dedicated to the social and cultural uplifting of young people through a wide range of activities. Civic Involvement Iasi Romania, Cultural Activities Youth Iasi Romania, Academic Debate, Social Cultural uplifting of young people.

http://www.levelonline.ro

Asociatia Internationala Award for Young People

Asociatia Internationala Award for Young People a dezvoltat programul pentru tineret Duke of Edinburgh International Award. The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul programelor de dezvoltare personală si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa între 14 si 24 de ani.

http://www.dofe.ro

DJEP Iasi - Directia de Evidenta a persoanelor

Directia de Evidenta a persoanelor Iasi a fsot infiintata ca serviciu public de interes judeţean cu personalitate juridică, prin reorganizarea serviciului de stare civilă din aparatul propriu al Consiliului Judeţean Iaşi şi a formaţiunii teritoriale de evidenţă informatizată a persoanei.

http://www.djep-iasi.ro

World Vision Romania

Fundatia World Vision este prezenta in Romania din anul 1990 si desfasoara programe in sectorul 5 din Bucuresti si in urmatoarele judete: Constanta,Cluj, Dolj, Iasi, Ialomita, Valcea si Vaslui.

http://www.worldvision.ro

stomatologie sibiu pe stomatologie-ghise-sibiu.ro

stomatologie-ghise-sibiu.ro Cabinet stomatologic implantologie, parodontologie: implant dentar, fatete dentare ceramice Lumineers, lucrari protetice de portelan in Sibiu la cele mai bune preturi.Serviciile noastre sunt cele mai bune. stomatologie-ghise-sibiu.ro

http://www.stomatologie-ghise-sibiu.ro

Birou de Mediator

Mediator autorizat si specializat in solutionarea oricaror tipuri de conflicte intr-un cadru profesionist si la preturi corecte. Sedinta de informare este gratuita

http://www.mediator-stoica.com

Drogurile iti domina viata si iti destrama orice relatie?

Experienta ne spune ca dependenta de droguri destrama relatii cu prietenii si familia. Apaca Bacau te poate ajuta sa scapi de acest viciu.

http://www.apacabacau.ro

Migrant Center - Centrul pentru Migratie

CENTRUL PENTRU SPRIJINIRE MIGRANTI - Servicii de asistenta juridica si sprijin in vederea obtinerii vizelor de sedere in Romania si obtinerii cetateniei romane. Se asigura servicii juridice complete si asistenta in vederea admisiei, pentru cetatenii non-UE. Sunt asigurate si servicii de traducere autorizata a documentelor, cursuri de pregatire in vederea obtinerii cetateniei romane.

http://www.migrantcenter.ro
Pagina 2

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată