Categorii

Afaceri / EconomieAnunturi / Bursa / LicitatiiArta / CulturaAuto / MotoCalculatoare / Software / InternetDiverseDivertismentEducatieSocialPentru copiiPresa / MassmediaSanatate / Medicina / SportTransportTurism

 

Pagina 3 ~ Social

AmbasadeAsociatiiAzile de batrani
DiasporaFundatiiInstitutii
LegislatieMinoritatiPolitica
Primarii

Pagina 3 ~ Lista site-urilor inscrise la categoria Social

Ansamblul Folcloric Balada Dunarii

Asociaţia Balada Dunarii din Calarasi desfasoara activitati culturale cu scopul pastrarii si valorificarii traditiilor locale.

http://baladadunarii.ro

Mediator Divort

Asociatia Pentru Protectia Copiilor Impotriva Traumelor Divortului este o asociatie nonjuridica compusa din mediatori, psihologi si avocati, infiintata cu scopul de responsabilizare si sensibilizare a parintilor la nevoile copiilor in timpul divortului.

http://academiademediere.ro/

Mediator Bucuresti

Mediator Bucuresti Mediere litigii intre profesionisti Bucuresti – Birou de Mediator Petru Mustateanu

http://www.c-mediere.ro/

Dorna Arini -Dezvoltare resurse umane, meşteşuguri

Primaria Dorna Arini implementeaza proiectul Dezvoltare resurse umane şi meşteşuguri în comuna Dorna Arini, jud. Suceava si ofera Formarea a unui numar de 60 de persoane in urmatoarele meserii: Zidar –pietrar –tencuitor, Timplar universal, Mestesuguri.

http://www.dornarini.ro

Chirita si asociatii Cluj Napoca. Avocati

Chirita si asociatii este o firma de avocati din Cluj, specializata pe drept penal, procedurile in fata CEDO si consultanta juridica.

http://www.chirita-law.com

GAL Ceahlau - Grupul de Actiune Locala Ceahlau

Grupul de Actiune Locala “Ceahlau” reprezinta un parteneriat public-privat format din 41 de membri, respectiv 12 comune (Bicaz-Chei, Bicazu Ardelean, Borca, Ceahlau, Damuc, Farcasa, Grinţies, Hangu, Pipirig, Poiana Teiului, Tasca si Rasca) si orasul Bicaz

http://www.gal-ceahlau.ro

Retea ONESP Romania

Reteaua ONESP isi propune cresterea capacitatii organizatiilor neguvernamentale din judetele Neamt, Bacau, Suceava si Iasi de a colabora cu institutiile administratiei publice locale si judetene din judetele Neamt, Bacau, Suceava si Iasi.

http://www.onespromania.ro

Notari publici

Notaripublici.eu este un portal national de birouri de notari publici. Notarii publici autentifica acte juridice in scopul de a le conferi incontestabilitate, atesta fapte care au insemnatate juridica si indeplinesc alte atributii juridice prevazute de lege.

http://notaripublici.eu

Birouri de avocati

Birourideavocati.ro indexeza birouri de avocatura si avocati din Romania pentru a usura legatura dintre potentialii clienti si acestia. Pentru orice problema de natura juridica nu ezitati sa apelati la unul din avocatii inscrisi pe siteul nostru.

http://birourideavocati.ro

Camera Agricola Judeteana Iasi - CAJ Iasi

Camera Agricola Judeteana Iasi - servicii de consultanta agricola

http://www.cajiasi.ro

Camin de batrani in Suceava. Camin particular. Camin privat. Azil de batrani. - Linistea Bunicilor

Prin caminul de batrani Linistea Bunicilor, dorim sa oferim fiecarui varstnic oportunitatea de a de a-si petrece batranetea fara griji. Serviciile pe care le oferim sunt la cele mai inalte standarde, astfel incat singura indatorire a varsticilor cazati in unitatea noastra sa fie relaxarea. Caminul Linistea Bunicilor este situat la 16 kilometri de statiunea Vatra Dornei, in localitatea Neagra Sa

http://www.linisteabunicilor.ro

Birou de Mediator Ionescu Ovidiu

Biroul de Mediator - Ionescu Ovidiu va garanteaza confidentialitatea de care aveti nevoie si functioneaza pe principii bazate pe neutralitate, impartialitate, echitate si respect, integritate, seriozitate si profesionalism, avand ca scop solutionarea problemelor clientilor pe baza intereselor si nevoilor acestora.

http://www.bmio.ro

Informatii de peste hotare de la romanii plecati la munca

Noutati de la romanii plecati in strainatate la munca | Informatii despre ce acte au nevoie pentru reintregirea familiei | Ce documente sunt necesare pentru obtinerea vizei SUA | Adresele ambasadelor romanesti din toata lumea. Anunturi pentru locuri de munca in strainatate si in Romania | Documente necesare emigrarii in diverse tari ale lumii si documente necesare intregirii familiei | Informatii

http://www.emigrantul.ro

Romani Montreal - Comunitatea Romana din Monteregie

Comunitatea Romana din Monteregie a aparut din dorinta romanilor din Canada de a avea o comunitate romaneasca in vederea pastrarii si continuitatii identitatii romanesti pe pamant canadian.

http://comunitatearomana.ca

Camin Ingrijire Varstnici

Centrul de Ingrijire Varstnici Grepomed este conceput special pentru nevoile rezidentilor. O echipa foarte grijulie care munceste cu drag pentru a face ca toata lumea sa se simta ca acasa. Daca sunteti in cautarea unei ingrijiri permanente, asistenta medicala de specialitate pentru persoanele ce sufera de dementa Alzheimer, dementa vasculara, dementa senila, dementa corpi Lewy, Parkinson, Diab

http://www.grepomed.com
Pagina 3

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată