Pagina 2 ~ Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal | Generated by WebThumbnail.org

De 20 de ani interacționăm cu sistemul de învățământ – particular și de stat- în calitate de profesori dar și de părinți .

Am parcurs din dublă perspectivă clasele primare, gimnaziale și liceale. Am susținut evaluări naționale și probe de bacalaureat.

Am trăit alături de copii emoțiile examenelor dar și bucuria reușitei. Din dorința de a optimiza metoda de predare din cadrul centrului de meditații , ne-am inspirat și din celelalte sisteme educaționale și am adaptat ceea ce am considerat util. Noi nu predăm sau consolidăm doar conținuturi de programă ci și alte tipuri de noțiuni adiacente pe care cursanții le savurează și le învață cu plăcere.

În cadrul ședințelor de meditații, împletim formalul cu nonformalul, folosim metode moderne armonios îmbinate cu cele tradiționale, care să eficientizeze procesul de învățare. Suntem de părere că trebuie să te reinventezi, să captezi în permanență interesul copiilor, să vezi ce le place… altfel spus “să ții pasul cu ei”.

https://eliteducation.ro/

Pagina 2 ~ Alte site-uri din categoria Cursuri

Cursuri de Make-up Manuela Gisca BucurestiCursuri manichiura BucurestiCursuri calificare barmaniCursuri de calificare si formare profesionalaAmdSchool AfterSchool Cursuri copii bucurestiScoala de Make Up Ramona ChiritaCursuri Make-upCursuri de calificarePregatire muzicala pentru copii : lectii de pian, cursuri de chitara, lectii de canto si de vioaraSocioterapie (copii si adolescenti timizi, introvertiti)Centru de pregatire pentru lucrul la inaltimeCursuri de Formare Profesionala AdultiCURSURI DE COAFOR, COSMETICA, MACHIAJ, MANICHIURA, MASAJCursuri in baia mareCursuri admitere INM si BarouCentrul de Calificare si Pregatire ProfesionalaCursuri si seminarii Theta Healing - Copii CurcubeuCursuri SpecializareOcazie scoala de mecanic autoCursuri in ClujCursuri in BucurestiCursuri gratuite pentru totiCursuri practice media si tvclubul istetilor sibiu - after school | petreceri copii | cursuriclubul istetilorLectii de tobe incepatori, Cursuri de tobe Bucuresti
Pagina 2

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată