Pagina 3 ~ Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal | Generated by WebThumbnail.org

De 20 de ani interacționăm cu sistemul de învățământ – particular și de stat- în calitate de profesori dar și de părinți .

Am parcurs din dublă perspectivă clasele primare, gimnaziale și liceale. Am susținut evaluări naționale și probe de bacalaureat.

Am trăit alături de copii emoțiile examenelor dar și bucuria reușitei. Din dorința de a optimiza metoda de predare din cadrul centrului de meditații , ne-am inspirat și din celelalte sisteme educaționale și am adaptat ceea ce am considerat util. Noi nu predăm sau consolidăm doar conținuturi de programă ci și alte tipuri de noțiuni adiacente pe care cursanții le savurează și le învață cu plăcere.

În cadrul ședințelor de meditații, împletim formalul cu nonformalul, folosim metode moderne armonios îmbinate cu cele tradiționale, care să eficientizeze procesul de învățare. Suntem de părere că trebuie să te reinventezi, să captezi în permanență interesul copiilor, să vezi ce le place… altfel spus “să ții pasul cu ei”.

https://eliteducation.ro/

Pagina 3 ~ Alte site-uri din categoria Cursuri

Centrul pentru Drepturile Omului si migratieSCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata munciiAcademia Via VenetoCursuri de pictura, desen, design vestimentar, grafica, modelaj, icoane si istoria artelor.Descopera artistul din tine!Cursuri Vanzari - CentypeExamen Cambridge Romania - EECentrecurs agriculturaCursuri baschet copiiCursuri online de limbi straine - EdukCurs autorizat astrolog - Te asteptam pentru cursuri de perfectionare si cursuri de specializare.Cursuri Practice Vanzari Incepatori si AvansatiCursuri de securitate | Scoala ConfidentTeam Building - Hr AnalyticsClubul TinArt - Cursuri pentru copiiCurs de CoaforTraining Pentru Manageri primul program online de educatie manageriala din RomaniaCursuri autorizate SSM si Resurse UmaneSfaturi pentru o cariera de succesScoala online-o colectie de site-uri educativemicii biologiCursuri de prim ajutorFlying Colours - Centru de Limbi StraineAtelierele ILBAH Ploiesti Cursuri de calificare si formare profesionalaCurs limba englezaCurs Coafor Stilist, Manichiura
Pagina 3

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată