Pagina 4 ~ Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal

Centrul de meditatii ElitEducation - meditatii ciclul primar, gimnazial si liceal | Generated by WebThumbnail.org

De 20 de ani interacționăm cu sistemul de învățământ – particular și de stat- în calitate de profesori dar și de părinți .

Am parcurs din dublă perspectivă clasele primare, gimnaziale și liceale. Am susținut evaluări naționale și probe de bacalaureat.

Am trăit alături de copii emoțiile examenelor dar și bucuria reușitei. Din dorința de a optimiza metoda de predare din cadrul centrului de meditații , ne-am inspirat și din celelalte sisteme educaționale și am adaptat ceea ce am considerat util. Noi nu predăm sau consolidăm doar conținuturi de programă ci și alte tipuri de noțiuni adiacente pe care cursanții le savurează și le învață cu plăcere.

În cadrul ședințelor de meditații, împletim formalul cu nonformalul, folosim metode moderne armonios îmbinate cu cele tradiționale, care să eficientizeze procesul de învățare. Suntem de părere că trebuie să te reinventezi, să captezi în permanență interesul copiilor, să vezi ce le place… altfel spus “să ții pasul cu ei”.

https://eliteducation.ro/

Pagina 4 ~ Alte site-uri din categoria Cursuri

cursuri de limba germana, cursuri de limba englezaCursuri coaforEducatie FinanciaraCursuri engleza copiiCursuri de Leadership prin AsperaCurs BacauExamen Auto DrpcivEducatie pentru stil de viata sanatoscursuri autism | specializare autism la copiiCursuri NLP in IasiCu 123edu.ro matematica se invata de placereAfter School 1, UNU, sector 1Teste auto si chestionare drpciv onlineTabara de vara BucurestiCursuri dezvoltare personala rapidecentrul de formare profesionala, cursuri si trainingSquizers- Concursuri cultura generalaCursuri limbi straineChestionare DrpcivASEBUSS organizeaza programul de Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University, AtlantaInvata matematicaCursuri de calificare bucurestiCursuri acreditate si recunoscute in UEeuro personalEurolenguas centru de limbi straine Iasiecursurionline - cursuri video online
Pagina 4

Urmariti-ne pe Facebook

Cautare in site

căutare personalizată